www.7chakre.ro
:: 7 chakre | Centre energetice sublime Pranice ::
~ Prana & Energia Vitală Pranică: Forța și Puterea Universului, acum, la îndemâna Dvs.! ~
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala
 
 
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala
www.7chakre.ro / Bio-Energy & Bio-Energy Corp. ~ »»
 
:: 7 chakre ::    
 
 
 

Bio-Energy & Bio-Energy Corp. ~

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Utilizati Energiile creative ale Universului!

Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală Universală

ENERGIA VITALĂ & FORȚA VIEȚII

BIO-ENERGY Corp.: Distribuitor unic autorizat ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală în Europa Centrala- și de Est


rTrend Generator rad5 | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALĂScurta introducere in teoria- și in tainele Tehnologiei ENERGIEI- și FORTEI VITALE UNIVERSALE

Multiplele avantaje ale utilizarii ECHIPAMENTELOR generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală UNIVERSALĂ
(chi & prana & orgon / orgone)

Preluati- și folositi constient Energia- și Forța Vitală Universala pozitiva si benefica in fiecare activitate a Dvs. pt un ajutor eficient al propriei persoane cat si a celor dragi !

Energie și vitalitate pt succesul Dvs. !!
Echipamente energizatoare si revitalizatoare (direct de la Producator)!

Bine ati venit pe paginile noastre web!

Bio-Energy Corporation (B E Corp.)

este o companie privata multinationala cu sediul in Atlanta (statul; Georgia) SUA, cu mai multe sedii și filiale în EuropaApaVie | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALA  (Telfs, Innsbruck / Austria, Frankfurt am Main / Germania, Budapesta / Ungaria, Cluj-Napoca / Romania) înfiintata de către inventatorul Orgonitei și a Generatoarelor de Energie Vitală & Forță Vitală Universală , D-l Karl Hans Welz, firma care are menirea de a răspindii informatiile relevante și a face cunoscut pt cat mai multă lume aceste echipamente unice și performante, precum si de a distribui- și comercializa -in primul rand în UE (Uniunea Europeană) și -în general- în toată Europa-, Echipamentele generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală pe care le-a descoperit și construit încă la inceputul anilor '90 in secolul trecut, și pe care le-a dezvoltat și perfecționalizat încontinuu.

Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALAKarl Hans Welz a fost primul om de pe aceasta planeta care a reusit ca să descopere/inventeze- și să construiască un echipament care efectiv genera Energie Vitală & Forță Vitală.
Datorita inveției lui, DOR-ul negativ- și nociv (energia orgonica statica si malefica) putea fi re-transformata din nou in energie pozitiva, dinamica si benefica.

Noile si performantele Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală Universală sunt construite din cel mai bun si mai performant material in acumularea Energiei Vitale & Fortei Vitale -Orgonite™- descoperit tot de catre D-l Welz.
Echipamentele de Energie Vitală și Forta Vitala, atata timp cat sunt in functiune,genereaza efectiv incontinuu Energie- și Forță Vitală Universala (Chi / Prana / Orgon), si pot fi comandate numai prin reteaua de distributie- și prin distribuitorii autorizati de catre B.E.C si D-l Karl Hans Welz.

Notă redactor: ceea ce se poate vedea si citi pe diferite alte pagini (în speță, în limba engleză, dar mai nou traduse și în limba română), nu sunt altceva decat minciuni scuntate și inseletorie josnica, cu niste falsuri nefunctionale, provocata de niste persoane (haideti sa le spunem pe nume; hoți) care; sau
- nu au habar de functionarea Energiei- și Fortei Vitale Universale și de Legile ce o guverneaza, sau/(si)
- vor sa insele -cu buna credinta(?)(!)- pe cei care nu au destule notiuni si destula cunoastere informationala și practică despre aceasta energie mistică subtilă -Energia Vitală & Forță Vitală Universală- (si despre Echipamentele generatoare -si NU acumulatoare!- a acestei forte și energii vitale)
- avand o totala lipsa de creativitate, pot doar sa incerce sa fure și să copieze anumite idei si inventii in loc sa construiasca ceva nou si -mai ales!- functionabil
Aici trebuie sa amintim- din pacate - și acei 'adepti' din tară care -fara sa verifice autenticitatea si veriditatea unor informatii- o preiau si o raspandesc fara sa se deranjeze sa o verifice.
Trist. Trist si dezamagitor, fiindca pt o persoana neinitiata, dar plin cu bunavointa si cu deschidere spre ezoterie, spre spiritualism si spre energiile invizibile, dar existente, care ne invaluie si ne influenteaza -practic- tot timpul, o asemenea "intalnire" cu respectivii escroci si cu falsurile lor nefunctionale poate fi dezastruoasa dpdv a evolutiei spirituale a persoanei respective si de increderea in aceste 'lucruri', fiindca -de multe ori- dezamagit si suparat cand isi da seama ca a fost pacalit, isi pierde aceasta incredere, isi intoarce spatele acestor cunoștințe și acestor lucruri, scufundandu-se din nou -doar- in lumea materiala, ignorand -chiar si- existenta unei lumi spirituale, pierzandu-si si speranta de a evolua -desigur, in paralel cu lumea materiala- și dpdv spiritual.
Știm despre ce vorbim, fiindcă am întâlnit asemenea oameni, și am vorbit cu ei.
Iar, redarea încrederii acestor oameni, în energiile mistice, în lumea spirituală și -în general- în ezotierie, este un proce slung și anevoios.

Energia Vitală / Forța Vitală / Forța Vieții / Bio-Energia,

meditatie | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALAsau altfel, folosind- și avand alte nume ca;Chi/ Qi (chinezi), Ki / Khí (japonezi), Mana (polinezieni), Prana (indusi), Pneuma (greci), Orgon(e) (dr. Wilhelm Reich), Od / Forta Odica (Baron Karl von Reichenbach), Elan-Vital ( Henri Bergson), Energia Tachyion - Telesma (Hermes Trismegistus),fluid magnetic (Franz Anton Mesmer), Aura (dr. Kilner), Energia Punctului-Null (Albert Einstein - Otto Stern), Forta-X ( L. E. Eeman), Bio-plazma (cercetatori rusi), etc., etc. este esenta, suflul si sursa vietii, intrepatrunde- și trece prin toate formele si le da viata.
Fara ea nu exista -nu poate exista- viata.

Este un fluid nelimitat de energie divină, o forta invizibila care mentine totul in viata, ne inconjoara in permanenta si care ne asigura -printre altele- sanatatea fizica si psihica, fericirea, echilibrul, armonia si bunastarea.

B-EC Daca doriti o dovada a existentei- și a transferului acestei energii- și forte mistice, efectuati"Testul de transfer". Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALA | meditatie
Prin acest Test unic si interesant, nu numai ca demonstram existenta Energiei- și Fortei Vitale, ci si faptul, ca ea- cu ajutorul unor 'legaturi structurale' adecvate- poate fi transmisa- și transferata oriunde- si la orice distanta(!), poate fi perceputa- și preluata -constient!- și folosita in toate activitatile- și actiunile noastre, pt a beneficia de toate avantajele oferite si spre a obtine avantaje- și succese semnificative !

De-alungul istoriei umanitatii, Energia- și Forța Vitală a fost folosita pt- și in nenumarate scopuri si obiective.
Aceasta energie mistica, creativa si pozitiva poate fi preluata -constient- și utilizata in toate activitatile noastre indiferent daca ea este mentala sau fizica, spre succesul si avantajul nostru precum si a celor dragi. (!)

Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALA | checkNe simtim bine si suntem plini de vitalitate, atunci daca beneficiem din abundenta din aceasta energie- și forta pozitiva mistica benefica, si atunci cand circula- și curge neintrerupt-, nelimitat- și fara restrictii in noi, in -corpurile noastre.
Punandu-l in slujba- și in serviciul nostru, ne poate asigura posibilitatea unei vieti-, si a unui trai mai bun-, mai sanatos-, mai fericit-, si mai implinit.

Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALA | btuO zicala straveche chinezeasca afirma: "Cine stie cum sa-si circule energia vitala chi, isi pastreaza sanatatea si tine departe boala si necazurile".
meditatie & relaxare | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALA
Energia- și Forța Vitală este generata-, preluata si folosita mai ales de fiintele vii.

Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALA | wmn grlStim ca Energia- și Forța Vitală este izvorul-, este radacina tuturor activitatilor mentale, -deci implicit si a gândurilor-, stim ca ea se poate transfera-, radia- si directiona.

Gândul este originea, izvorul si punctul de pornire a sentimentelor, a cuvântului, intentiei si a faptei, deci si a evenimentelor sau a trend-ului dorit. Gândul este energie, si ca orice energie este si purtatoare de informatii.

gand | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALAOamenii din toate timpurile au lucrat cu Energia- și Forța Vitală pentru a-si atinge scopurile, si pt a-si realiza- și a-si împlini visele.
Ei au recunoscut înca cu mult timp în urma ca "gândurile" sunt -de fapt- "lucruri", si au presupus -corect- ca 'materia' este de fapt o forma de energie condensata, cristalizata.

Dand- și asigurand incontinuu-, permanent- și nelimitat forta- si putere (adica; Energie Vitală & Forță Vitală!) gandurilor, ele se pot manifesta, si se pot materializa. (!)

success | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALAEchipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală au fost descoperite de catre Karl Hans Welz, dupa cca 30 de ani de cercetari stiintifice intense.
Aceste Echipamente unice sunt cele mai avansate si mai performante echipamente (unelte) pt autodezvoltare si pt dezvolatrea personalitatii- și a sinelui (implicand si procesul de manifestare- și creatie constienta!), care -de acum, in sfarsit!- este la indemana tuturor, deci si a Dvs.!

relax | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALAEchipamentele -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală -asa cum le arata si numele- genereaza- și emana incontinuu- și neincetat Energie Vitală & Forță Vitală (Chi, Prana, Fluid Magnetic, Od, Orgon / Orgone, Vril, Bio-Energie, etc.).
Si fac acest lucru incontinuu- și neincetat pt avantajul, ajutorul si suportul Dvs.!
Insa, cu ce randament si cu ce eficacitate folositi aceasta Energie- și Forță Vitală, asta depinde in totalitate doar de Dvs. Posibilitatile exista, sunt date, restul depinde de Dvs.!

Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALAAsigurati forta- și dati putere gandurilor Dvs. pozitive si creative!

apa | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALA Aceasta energie pozitiva si mistica poate fi folosita in oricare activitate (fie ea fizica si/sau mentala) si poate aduce succese si avantaje semnificative insemnate pt cel care il preia-, il foloseste si il utilizeaza constient (!).
Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALAsDeasemenea, aceasta energie este utilizata si in procesul de manifestare, fiind componenta esentiala -si indispensabila (!)- a procedeului de creatie constienta.

atentie! | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALA Tehnologia Energiei- și Fortei Vitale se poate combina foarte eficient, simplu si util cu ASTROLOGIA  si cu FENG SHUI.
Pentru "know how" va rugam ca sa ne contactati...
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

Câteva axiome -importante- ale Energiei- și Fortei Vitale

Iata cateva axiome valabile pentru Energia- și Forța Vitală:
Echipamentele de Energie- si Forta Vitală Energia Vitala este o energie omniprezenta, omnipotenta, primordiala si pulsatorie, demonstrabila -si- cu ajutorul dispozitivelor adecvate
Echipamentele de Energie- si Forta Vitală Energia Vitala urmeaza legea "entropiei negative"
Echipamentele de Energie- si Forta Vitală Energia- și Forța Vitală poate fi acumulata in unele materiale organice si anorganice (altele le vor "respinge"), cel mai performant material in momentul de fata fiind Orgonita™ / Orgonite™ - inventat de catre acelasi Karl Hans Welz)
Echipamentele de Energie- si Forta Vitală cu o tehnologie speciala, Energia- și Forța Vitală poate fi generata (vezi Echipamentele de Energie- si Forta Vitala)
Echipamentele de Energie- si Forta Vitală Energia- și Forța Vitală poate fi transmisa -oriunde- și directionata cu ajutorul "legaturilor structurale" ("Distanta este o functie a diferentelor structurale")
Echipamentele de Energie- si Forta Vitală Energia Vitala pulseaza,(avand oscilatii specifice proprii), fiind -deci- dinamică
Echipamentele de Energie- si Forta Vitală Energia- și Forța Vitală poate fi modulata -si modelata- atat fizic cat si mental, si poate fi dirijata mental (urmeaza gandul)

Echipamentele de Energie- si Forta Vitală Cateva teze despre Echipamentele de Energie- și Forta Vitală

rad2400 | Echipamente de Energie- și Forta VitalaEchipamentele de Energie- si Forta Vitală in timpul cat ele functioneaza, genereaza- și emit -incontinuu si neincetat- Energie Vitală & Forță Vitală (chi &prana & orgone)
Echipamentele de Energie- si Forta Vitală Energia- și Forța Vitală se poate modula atat fizic cat si virtual
Echipamentele de Energie- si Forta Vitală cu ajutorulunor accesorii corespunzatoare si adecvate (legaturi structurale) aceasta Energia- și Forța Vitală pura si pozitiva, se poate transfera oriunde, indiferent de distanta fizica
Echipamentele de Energie- si Forta Vitală aceasta Energie Vitală & Forță Vitală benefica, pozitiva si creativa (generata si emanata din Echipamentele de Energie- și Forță Vitală) se poate folosi- și utiliza in oricare- și -desigur- in fiecare activitate, indiferent daca ea este fizica sau mentala

In folosul- și avantajul Dvs., cat si a celor dragi...
Folositi-l, si utilizati-l cat mai bine si cat mai eficient!

paprika | Echipament de Energie- și Forță VitalăFiecare Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală are incorporat -cel putin- un Generator de Energie Vitală & Forță Vitală (Generator Chi, Kí, Prana, Mana, Fluid Mangnetic, Od, Orgon / Orgone, Vril, Energie X, Bio-Energie, etc.) puternic!

Echipament de Energie- și Forță VitalăToate Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală sunt manufacturi unice, sunt confectionate din noua matrice de materiale numita SuperOrgonita™ si descoperit de acelasi Karl Hans Welz, (material care este -in prezent- cel mai performant in acumularea Energiei- și Fortei Vitale), au teava/tunul de iesire este din argint, sunt construite- și manufacturate, precum testate- și verificate -de mai multe ori la randul- in laboratorul D-lui Karl Hans Welz, si au inglobate - in functie de tipul aparatelor- cel putin una!-, sau mai multe Generatoare de Energie- și Forta Vitala !

Cu fiecare Echipament de Energie Vitală & Forță Vitalăao2000 Echipament de Energie- si Forta Vitala se poate energiza-, si se poate incarca cu Energie Vitală & Forță Vitală -in timp scurt, pana la saturatie- apa potabila si hrana-in general-, si cu anumite tipuri (AO-, si HD) se pot elimina informatiile negative- și nocive aflate in apa (datorita contaminarii ei energetice, respectiv cu FEM) si re-inlocuirea lor cu informatiile originale, pozitive si benefice, re-transformand apa potabila in ApaVie!
Acest lucru, doar Echipamentele noastre de Energie Vitală & Forță Vitală vi-l pot oferi, nimic- și nimeni altul! !

In general, putem afirma despre Echipamentele noastre de Energie Vitală & Forță Vitală ca...

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

Succese și realizări

vital | Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta VitalaSuccesul este un mod de viata, un "lifestyle".
"Oamenii de succes au obiceiuri de succes" (Brian Tracy).
Dati-va sansa de a trai mai bine, mai sanatos, si de a avea o viata mai plina, cu mult mai multe succese si realizari!

Noile Echipamente -generatoare- de Energie- și Forță Vitalã, apartin tehnologiei celui de-al treilea mileniu, fiind proiectate si destinate -pe langa altele, în special- pentru:

Echipamente -generatoare- de Energie Vitalã Control imediat – preluati controlul total asupra vietii Dvs., în toate domeniile de schimbare si perfectionare dorite!

Echipamente -generatoare- de Energie Vitalã Performante de vârf – obtineti performante înalte în muncã, afaceri, studii, creatie, viata personala, sex si activitãti sportive
  Atingeti nivelul maxim de performantã în toate activitatile dorite si in toate domeniile vietii Dvs. Randament mai bun, mai ridicat

Echipamente -generatoare- de Energie Vitalã Autoperfectionare – un puternic ajutor în realizarea schimbãrilor pozitive permanente dorite pe toate planurile si în toate domeniile vietii

chakre | Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta VitalaEchipamente -generatoare- de Energie Vitalã Imbunatatirea imaginii personale - un ajutor considerabil indezvoltarea sinelui si a personalitatii

Echipamente -generatoare- de Energie Vitala Energizare- si curatire chakre, intarirea aurei

Echipamente -generatoare- de Energie Vitalã Siguranta si protectie

Echipamente -generatoare- de Energie Vitalã Controlul greutatii - gasiti, atingeti si pastrati cu usurinta greutatea ideala a corpului Dvs.

Echipamente -generatoare- de Energie Vitalã Conducerea si managementul vietii Dvs, (sau poate a unei afaceri) - succese concrete si de duratã

Echipamente -generatoare- de Energie Vitalã Mãrirea memoriei - învatati sã vã mãriti baza de date si sã extrageti mai usor informatiile înmagazinate in memoria Dvs.

Echipamente -generatoare- de Energie Vitalã Eliberarea de stress – învãtati cum sã eliminati stress-ul, sã promovati si sã mãriti relaxarea, cum sa meditati mai profund si mai

Echipamente -generatoare- de Energie Vitalã Autovindecare - porniti si controlati procesul de autovindecare si regenerare a trupului, a organismului si a celulelor cu ajutorul Energiei- și Fortei Vitale.

Echipamente -generatoare- de Energie VitalaAmeliorarea afectiunilor fizice - prin utilizarea constienta a energiei si fortei vitale

Echipamente -generatoare- de Energie VitalaProgramari complexe de TREND-uri pt succesului scontat,

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

Technologia Energiei- și Fortei Vitale se poate usor-,elegant si eficient(!) combina cu

     mNEURO-TEHNOLOGIA si Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e -pt meditatie si relaxare, cat si pt -re-vitalizare-.

     mRADIONICA (pt a "fotografia" si a "ingheta" o forma de gand a unui trend dorit si programat, de a avea legaturi structurale sigure, stabile si non-fluctuante, care

     mASTROLOGIA, prin programarea diferitelor trend-uri astrologice (cu ajutorul simbolurilor planetare si e ergii zodiacale)

     mFENG SHUI. Cu ajutorul acestei tehnologii noi si performante veti putea energiza si încarca cu energii pozitive, benefice, creative si dinamice Feng Shui -CHI-, spatiile în care traiti (locuinta si/sau camerele din apartamentul Dvs.), si spatiile în care lucrati (biroul si/sau locul de munca), fara însa a fi nevoit ca sa le reamenajati, redecorati sau reconstruiti (conform

     mMAGIA. Tehno-Magie -si pe calculator cu ajutorul Programelor RADIONICE de Manifestare-!

Cu ajutorul

Technologia Energiei- si Fortei Vitale Dispozitivelor Radionice alimentate si propulsate cu Energie- și Forta Vitala veti putea programa situatii- și TREND-uri complexe pt a va atinge scopurile si a obtine telurile programate

Technologia Energiei- si Fortei Vitale Manifestarii Astro-Dinamice va veti putea inconjura-, veti putea seta si utiliza energii planetare si zodiacale care sunt cele mai bune si eficiente -la un moment dat- pt Dvs.

Technologia Energiei- si Fortei Vitale Feng Shui Dinamic veti putea energiza, curata, incarca si optimiza din punct de vedere energetic locuinta si/sau biroul Dvs. cu energiile benefice si optime fara a fi nevoit sa o redecorati- sau rearanjati !

Technologia Energiei- si Fortei Vitale Aqua Optimizer™ veti putea energiza, optimaliza, incarca, -din punct de vedere energetic- curata si revitaliza apa potabila si hrana Dvs.

   Echipamentele de Energie- si Forta Vitalã Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală va veti putea energiza si incarca cu Energii- și Forte Vitale creative, optime, modulate, puternice si benefice propria persoana, precum si pe cei apropiati si pe cei dragi! Checkmark

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

Echipamentele de Energie- și Forta Vitalã -in general- pot fi impartite in 2 mari categorii:

w Echipamente de Energie- și Forta Vitală care energizeaza- și incarca cu Energie Vitală & Forță Vitală apa potabila

w Echipamente de Energie- și Forta Vitală care -pe langa ca pot energiza- și satura cu energie- și forta vitală apa potabila, dar- pot elimina dpdv energetic informatiile nocive- și negative care se pot afla in apa potabila pe care doriti sa o consumati.

respectiv -o alta categorizare-:

-  Echipamente Mentale, Echipamente pt meditatie si relaxare
  blueb.gif (65 bytes)  Echipamente de Energie si Forta Vitala de tipul Standard (VITA / VITAL)
   yellowball -precum si Generatoarele de Forta Vitala- pot fi utilizate -printre altele- și pentru
            r energizare, pt incarcarea si energizarea diferitelor corpuri -pe mai multe planuri- și -cele de tipul AO- incarcarea cu Forta Vitala a apei potabile si a hranei, eliminarea informatiilor nocive, respectiv pt vitalizare si relaxare.

   yellowball noile tipuri de Echipamente Mentale -pe langa cele enumerate mai sus!- pot fi utilizate ca si cele mai moderne si eficiente "Mind Machines", printre altele si pt
            r relaxare, meditatie, contemplatie, pt sincronizarea- și armonizarea celor 2 emisfere ale creierului, pt invatare rapida, pt dezvoltarea- și desavirsirea personalitatii, etc.

-  Dispozitive Radionice
   yellowball pe langa cele enumerate mai sus (!), Dispozitivele Radionice alimentate si propulsate cu Energie Vitală & Forță Vitală pot fi folosite pentru a
            r trimite Energie Vitală & Forță Vitală benefica si creatoare, oriunde si pentru orice dorim, respectiv pentru
            r programare de trend-uri (adica; cu ajutorul Echipamentului veti putea gasi, seta si programa codurile radionice pt oricine si orice, pt orice persoana, obiect sau situatie -trend- vizualizata, iar Generatorul de Energie Vitala inglobata in Dispozitivul Radionic va emana- și va asigura incontinuu- și in permanenta energia-, forta si puterea creativa necesara programului radionic setat pentru a se manifesta, pentru a se materializa si a apare -si- pe planul fizic).
(Trend = situatie, tendinta -dorita si programata-)

Deci -pt o mai buna intelegere-;
gelb Echipamentele- și Generatoarele de Energie Vitală & Forță Vitală (de tip Standard) pot fi folosite pt energizare, -re-vitalizare si incarcare (pana la saturatie!) cu Energie Vitală & Forță Vitală - și ca Echipamente Mentale oscilland pe -o singura- frecventa -ultra-joasa fixa -.

blueb.gif (65 bytes) Echipamentele Mentale actionate cu Energia Vitala -in afara de cele de mai sus- se pot utiliza pentru meditatie, relaxare, contemplatie, regenerare, sincronizarea celor doua emisfere ale creierului, invatare rapida, cresterea sinelui si dezvoltarea personalitatii.

hellblau Dispozitivele Radionice alimentate si propulsate cu Energie Vitală & Forță Vitală pot fi folosite -in afara ce cele enumerate mai sus- și pentru programarea de "trend"-uri (adica, cu ajutorul lor puteti lua si defini rata radionica a oricarui obiect, a oricarei persoane si a oricarei situatii si eveniment dorit si programat, iar Generatorul de Energie Vitală & Forță Vitală inglobat va emite, conferi si transmite transferand trend-ului vizualizat si ales incontinuu si neincetat Energie Vitală & Forță Vitală (!), spre a se manifesta si spre a se materializa si pe planul fizic, pt a deveni realitate).
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

Cine poate folosi Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală?

Raspunsul este -deasemenea- simplu: oricine, cine are o viziune larga- și cine este destul de deschis pentru a incerca o noua tehnologie de varf.

Dati- și asigurati energie, fortã si putere gândurilor Dvs. pozitive pentru a se manifesta si pe planul fizic/material, in viata de toate zilele.

Cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală puteti fi stapanul propriului destin si puteti prelua controlul asupra soartei Dvs. !

In legatura cu procesul de manifestare si al Echipamentelelor de Energie Vitală & Forță Vitală exista un singur secret: folosirea -constienta!- cat mai eficientă a fluxului energetic puternic degajat- si emanat de catre Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală, in toate actiunile si indeletnicirile Dvs.!

Folosirea și utilizarea Echipamentelor de EnergieVitală este ușoară și simplă!

între altele, puteti folosi, în ajutorul Dvs., noua tehnologie a EnergieiVitale, a Echipamentelor- și Generatoarelor de Fortã Vitalã, în combinatie cu metodele avansate ale Neuro-Tehnologiei, respectiv a Programãrii Neuro-Cibernetice (PNC, -care este în momentul de fatã cea mai avansatã si eficientã metodã de auto-ajutorare, auto-programare si -dezvoltare), pentru:

redball.gif (326 bytes) a deveni mai relaxat si mai concentrat, mai ales atunci, când setati ca Generatorul Dvs. de Energie Vitalã sã pulseze în domeniile frecventelor ultra joase Alfa sau Teta;
Aceste frecvente ale undelor cerebrale sunt asociate -printre altele- cu învãtarea mai rapidã, cu  îmbunãtãtirea si dezvoltarea memoriei si inteligentei, etc.;

redball.gif (326 bytes) asigurarea si generarea de energii creative, adecvate si potrivite schimbãrii în mai bine a vietii Dvs. -constient programate-, si ajutorarea celor dragi;

redball.gif (326 bytes) a furniza si a asigura Energie- și Forta Vitalã în,- și pentru orice activitate (cotidianã) a vietii Dvs., (munca de zi cu zi, activitati -competitionale- sportive, antrenamente, gimnasticã -aerobicã-, precum si pentru schimbarea unor obiceiuri -indezirabile- și înlocuirea lor cu altele -mai utile si sãnãtoase, precum si pentru cure de slãbire, scãdere în greutate, pentru formarea unui regim alimentar corespunzãtor, renuntare mai usoarã la vicii: tigarã-fumat, alcool-bãuturã, amânarea deciziilor, etc.), pentru o mai bunã si mai mare eficacitate;

redball.gif (326 bytes) a preveni bolile, îmbolnãvirile, respectiv tratarea si vindecarea lor; (folosirea mult mai eficientã a mentalului cu ajutorul Energiei- și Fortei Vitale în scopul -auto- vindecãrii), si pentru a fii- și rãmâne sãnãtosi;

redball.gif (326 bytes) protectie si sigurantã;

redball.gif (326 bytes) pentru diferite activitãti sportive -nu numai de performantã-;

redball.gif (326 bytes) ajutorarea persoanele sensibile la schimbãrile vremii, (tratarea si vindecarea migrenelor, a durerilor de cap, etc.);

redball.gif (326 bytes) energizarea hranei zilnice (energetizarea apei si a alimentelor);

redball.gif (326 bytes) atingerea si cunoasterea unor noi stãri si nivele mentale, în îmbunãtãtirea constientizãrii, a intuititiei, a cognitiei, a perceptiilor -sau mai nou- proiectiilor extrasenzoriale (PES), precum si a meditatiei;

redball.gif (326 bytes) eliminarea efectelor negative ale poluãrii electromagnetice; ca si cele ce apar în vecinãtatea liniilor de înaltã tensiune, a aparatelor TV, a monitoarelor, a cablurilor electrice, a cuptoarelor cu microunde, a tuburilor fluorescente, detectoarelor de fum radioactive, telefoanelor celulare, etc.;

deasemenea:

redball.gif (326 bytes) explorarea puterii si a posibilitãtilor nemãrginite ale subconstientului;

redball.gif (326 bytes) o mai bunã a folosire a creierului, a mintii si a memoriei;

redball.gif (326 bytes) armonizarea celor douã emisfere cerebrale; o mai bunã sincronizare;

redball.gif (326 bytes) atingerea scopurilor si telurilor, -programarea subconstientului;

redball.gif (326 bytes) echilibrarea si energizarea chakrelor, -dirijarea constientã a Fortei Vitale cãtre centrele vitale de energie subtilã;

redball.gif (326 bytes) exercitii pentru dezvoltarea experientelor PES, PSI;

redball.gif (326 bytes) precognitie;

redball.gif (326 bytes) telepatie;

redball.gif (326 bytes) etc., etc.

Chakra nr. 7
Chakra nr. 6 si 5
Chakra nr. 4
Chakra nr. 3 si 2
Chakra nr. 1

si /sau...:
prosperitate materială, revitalizare fizică,echilibrarea corpului fizic prin slăbire sau îngrăşare,amplificarea încrederii în forţele proprii,succes profesional,amplificarea calităţilor de conducător,succes la examene şi creşterea randamentului şcolar,realizarea stării de calm profund,găsirea partenerului ideal,amplificarea voinţei,armonizarea relaţiilor de familie şi sociale,eliminarea fumatului,amplificarea imaginaţiei creative,echilibrare psihică,performanţe sportive, etc., etc.

Atingerea si împlinirea telurilor si scopurilor Dvs.

este mai aproape ca niciodatã, pentru cã Energia- și Forta Vitalã este forta conducãtoare si sursa de putere a tuturor activitatilor psihice, mentale si spirituale, este sursa tuturor fenomenelor paranormale, cum ar fi telepatia, (auto)hipnoza, PES (Perceptia Extra Senzorialã sau -mai nou- Proiectia Extra Senzorialã, ESP), etc.

în concluzie putem deci sã afirmãm cã Energia Vitalã Universalã - și implicit Echipamentele- și Generatoarele de Energie- și Forta Vitalã- pot fi folosite pentru orice scop nobil si pozitiv, în interesul nostru si al semenilor nostrii, pentru a da putere gândurilor pozitive, pentru a da putere si fortã dorintei de schimbare în mai bine, de a asigura Energia- și Forta necesarã atingerii telurilor propuse!
Inapoi la inceputul paginii...

Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală, și accesoriile lorvital

chi energizer CE 69 | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală
CE 69

AO 1100 | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală - chi energizer 99
AO 1100

AO 2000 | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală - aqua optimizer 2000
AO 2000


JU 99 | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală - chi generator ju 99
JU 99


JU 1000 | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală
JU 1000


LPOG 2400 DL | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală - chi generator lpog dl
LPOG 2400 DL


LPOG 2400 HD | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală - chi generator lpog hd
LPOG 2400 HD


RAD 1000 Dispozitiv Radionic | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală
RAD 1000


RAD 2000 Dispozitiv Radionic | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală
RAD 2000TC 99 Cuplu de transfer - transfer couple for chi energy
TC 99

Accesorii de EnergieVitală
Legături structurale
RAOPTC Cuplu de transfer - large transfer to energize food
RAOPTCPBT 2400 Amplificator / buster de Energie - power booster
PBT 2400


RI 2400 CD Program Radionic de Manifestare
Basic Manifestation Radionic Program

Programe Radionice
Program Radionic de Manifestare - Nou -manifestation program - marketing success
(Nou) Manifestation RadionicProgram


Program Radionic de SuperManifestare - supermanifestation program
SuperManifestation Program


Accesorii speciale de Energie Vitală & Forță Vitală
: CHI-Card
Chi-Card & Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala
» Vezi si pagina 'Catalog'...next

Informatii mai ample si mai detaliate gasiti pe paginile web:
www.energievitala.ro și www.energie-vitala.com

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipamente de Energie- si Forta Vitala Consultanță on-line [sau prin telefon]

Servicii și consultații oferite
privind Tehnologia Forței Vitale și Echipamentele -generatoare- de Energie- și Forță Vitală Universală

recomandata- si oferita toti acelora, care -in primul rand-
Echipamente de Energie- si Forta Vitala vor sa comande
iar în al doilea rând celora, care
Echipamente de Energie- si Forta Vitala au comandat deja Echipamente- de Energie- si Forta Vitala si / sau Accesorii


Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)

Comenzi prin E-Mail

39 € / h
(sau echivalentul in RON)


Comenzi prin PayPal
 
  »»   
  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala) EMAIL / Mesaj

 
Obs.: Nu folosiți caracterele  ș / Ș, ț / Ț, î / Î, ă / Ă și â / Â (diacritice românești).
* Câmpuri obligatorii de complectat.
 Nume și prenume
 * Adresa e-mail
În legătură cu      
(vă rugăm, selectați)
     
 
Nr. telefon
 
 * Conținut / Mesaj
  * Introduceti caracterele -captcha- din imaginea alaturata (sunt șase caractere, nu conteaza litere mici sau mari / majuscule):
  
Nici nouă nu ne plac "spam"-urile!! Tocmai -și- de aceia,
Datele- și informaţiile personale sunt păstrate în siguranță și cu confidențialitate !
:: Titlul paginii: Bio-Energy & Bio-Energy Corp. ~ ::
 

 
E-Mail / Mesaj SiteMap / Harta Site Home / Pagina index
:: 7 chakre | Centre energetice sublime Pranice ::  |  www.7chakre.ro / Bio-Energy & Bio-Energy Corp. ~ | ~ Prana & Energia Vitală Pranică: Forța și Puterea Universului, acum, la îndemâna Dvs.! ~ | Template: minni-ro | 7 chakre
Titlul paginii web / Title: Bio-Energy & Bio-Energy Corp. ~ | Descripția paginii / Description: :: 7 CHAKRE | Energizare-, încărcare- și purificare chakre (centre de energie sublimă pranică) cu ajutorul Echipamentelor generatoare de Energie- și Forta Vitala Pranica Universala | Protecție- și siguranță energetică, Energie și Vitalitate ::  |  Site slogen: Energie- si Vitalitate pt CHAKRE, pentru protectia si succesul Dvs.! :: Asigurati energie- si dati forta (vitala) gandurilor Dvs. pozitive si ideilor constructive pentru manifestare!
Referer:  |  Distribuție: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata Europa și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Consultații   |   :: 7 chakre | Centre energetice sublime Pranice :: / Bio-Energy & Bio-Energy Corp. ~
Keywords: chakre, 7 chakre, prana, energie pranică, energie, forta, vital, bio, vitală, energie vitala, forta vietii, orgon, od, radionica, mental, apavie, energizare, vitalizare, generator energie, vital, forta vietii, relaxare, aura, kundalini, forță, chi, generator
7 CHAKRE :: Energizarea si purificarea CHAKRE-lor, a centrelor sublime energetice cu ajutorul Echipamentelor -generatoare- de ENERGIE- și FORȚĂ VITALĂ Pranică | Prana - energia pranica, chi-qi, ki-kí, od, orgon-orgone, bio-energie
USA | LifeEnergy & LifeForce Equipments powered by Chi Generators & Prana Generators & Orgone Generators ÉletErőt és ÉletEnergiát generáló Készülékek LifeEnergy & LifeForce generator Equipments Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala EU | European Union / Uniunea Europeana ~
Mai detaliat, cu și mai multe informații:
www.energie-vitala.com  |  www.energievitala.ro