www.7chakre.ro
:: 7 chakre | Centre energetice sublime Pranice ::
~ Prana & Energia Vitală Pranică: Forța și Puterea Universului, acum, la îndemâna Dvs.! ~
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala
 
 
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala
www.7chakre.ro / Ce pot-, și ce nu pot face Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală pt Dvs.? ~ »»
 
:: 7 chakre ::    
 
 
 

Ce pot-, și ce nu pot face Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală pt Dvs.? ~

  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala)

Ce pot -şi ce nu pot- face pentru Dvs. Echipamentele de Energie Vitală & Forţă Vitală™ , şi cum vă poate ajuta o nouă- şi performantă tehnologie de vârf ?

Avantajele și beneficiile utilizării Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală


Energia Vitală
& Forţa Vitală este acea energie mistica, omniprezenta, pozitiva si creativa, care de-a lungul istoriei omenirii, a fost utilizata si intrebuintata intr-o diversitate- si pe o paleta foarte-foarte larga, a fost -si este!- folosita si in zilelel noastre in nenumarate aplicatii.
Aceasta energie poate fi întrebuintată- si folosita in oricare / fiecare activitate (fie ea fizica si/sau mentala) si poate aduce avantaje însemnate si succese semnificative pt cel care il preia- si il utilizeaza constient si îl foloseste în mod corespunzător (!).

Tot aceasta energie este utilizata si in procesul de manifestare
(adică; în crearea constienta a realitatii, si în materializarea formelor gând), fiind componenta esentiala -si indispensabila (!)- a procedeului de creatie constienta.

Fara un flux masiv- si continuu de Energie- si Forta Vitala, acel gând (formă gând), sau acea programare mentala pt manifestare, nu va avea sorti de izbanda, si acel proces de -re-formare a realitatii va esua.

RAD 5 :: Generator de Trenduri :: Echipamente de Energie- si Forta VitalaEchipamente de Energie- si Forta Vitala Un flux dinamic si puternic de Forta Vitala.  Oriunde, tot timpul si neincetat. 
Energie si Vitalitate.  Protectie- si siguranta energetica. 
...Noi "doar" acestea vă oferim !!
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

...Echipamentele de EnergieVitală & Forţă Vitală

-asa cum le arata si numele- genereza si emit -in permanenta si incontinuu- Energie- si Forta Vitala benefica si pozitiva, -de aici rezultă că- multitudinea- si diversitatea aplicatiilor Echipamentelor este limitata doar de imaginatia și fantezia fiecarui utilizator (ramanand totusi pe fundamentul realitatii... ;-))

Echipamentele de Energie Vitală & Forţă Vitală Universală

pot fi folosite pentru orice scop nobil si pozitiv, în interesul nostru si al semenilor nostrii, pt avantajul si succesul nostru si a celor dragi, pentru a da putere gândurilor -pozitive- si ideilor creative, pentru a da putere- si fortã dorintei de schimbare în mai bine, de a asigura Energia, Forta si Puterea necesarã atingerii si dobandirii telurilor propuse!

Echipamentele de Energie Vitală & Forţă Vitală

pot fi ajutorul cel mai pretios in vederea de a avea întotdeauna la îndemână o sursă inepuizabilă de Energie- & Fortă Vitală, cu toate avantajele oferite ce decurg de aici, pot fi instrumentul extrem de valoros in mana Dvs. pt a obtine- si facilita succesul Dvs. binemeritat.

RAD 1000 :: Dispozitiv Radionic cu Generator de Energie- si Forta Vitala incorporat, alimentat si actionat cu Energie- si Forta Vitala Orgonica :: Echipament de Energie- si Forta Vitala Este cel mai rapid- si mai performant mod de a va energiza (neamintind, ca este -totodata- si cel mai simplu si mai elegant mod!), de a va incarca cu aceasta eneregie benefica si -respectiv- de a avea destula energie-, forta si vitalitate -pt a succede-.
Nici o alta metoda (meditatie, yoga, tai-chi, chi-kung, etc., etc.) nu va poate garanta aceste rezultate rapide-, concrete- si performante, pe care -doar- Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitala va pot facilita- si va pot darui.

Noi va daruim exact ceea cea ce va oferim: energie vitala, forta si putere creatoare, cat si vitalitate !  
Ceea ce intreprindeti cu acesta comoara, si ce realizati cu ea, depinde doar -si exclusiv- de Dvs.!
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Energia Vitală & Forţa Vitală (Forța Vieții)

generata- si emanata din noile Echipamente de Energie Vitală & Fortã Vitalã (care apartin tehnologiei celui de-al treilea mileniu, fiind proiectate şi destinate -pe lângă altele, în special- pentru ajutorul si suportul personal) poate fi folosita -si- pentru:

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Control imediat – preluati controlul total asupra vietii Dvs., în toate domeniile de schimbare şi perfecţionare dorite
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Performante de vârf – obtineti performante înalte în muncã, afaceri, studii, creatie, viata personala, relatii personale, sex si activitãti sportive
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Consolidati-vã încrederea de- si în sine, fiind -totodata- o persoana carismatica
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Atingeti nivelul maxim de performantã în toate activitatile dorite si in toate domeniile vietii Dvs.
LPOG 2400: Echipament Mental (Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala) | NeuroTechnologie: meditatie, relaxare, re-vitalizare, re-vigorare, eliberare stressEchipamente de Energie- si Fortã Vitalã Randament mai bun, si mult mai ridicat -in toate activitatile dorite-
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Intensificare – îmbunãtãteste si intensificã în mod considerabil viata Dvs.
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Autoperfectionare – un puternic ajutor în realizarea schimbãrilor pozitive permanente dorite pe toate planurile si în toate domeniile vietii
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Imbunatatirea imaginii personale - un ajutor considerabil in dezvoltarea sinelui- si a personalitatii
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Siguranta si protectie -energetica si informationala-
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Controlul greutatii - gasiti, atingeti si pastrati cu usurinta greutatea ideala a corpului Dvs.
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Conducerea si managementul vietii Dvs, (sau, a unei afaceri) - succese concrete si de duratã
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Mãrirea memoriei - învatati sã vã mãriti baza de date si sã extrageti mai usor informatiile înmagazinate in memoria Dvs.
RAD 2400: Dispozitiv Radionic -actionat cu Energie- si Forta Vitala (Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala)Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Eliberarea de stress – învãtati cum sã eliminati stress-ul, sã promovati- si sã mãriti relaxarea, cum sa meditati mai profund si mai eficient
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Autovindecare - porniti- si controlati procesul de autovindecare si regenerare a trupului, a organismului si a celulelor cu ajutorul Energiei Vitale & Fortei Vitale
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Ameliorarea afectiunilor fizice - prin utilizarea constienta a Energiei- si a Fortei Vitale
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Programari complexe de TREND-uri pt succesului scontat, manifestarea situatiilor dezirabile, realizarea scopurilor si atingerea telurilor dorite
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Amplificarea voinţei, persuatie si charisma
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Succes material, dezvoltare- si srealizari spirituale
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã îmbunătăţirea relaţiilor sociale, comunicare avansata si dezvoltata
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Dezvoltarea personalitatii- si a sinelui

Dați- și asigurați energie-, forțã- și putere gândurilor Dvs. pozitive -și creative- pentru a se manifesta și pe planul fizic (material), în viața de toate zilele.
  Cu ajutorul Echipamentelor -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală puteți fi stăpânul propriului destin și puteți prelua controlul asupra vieții- și asupra soartei Dvs.!

Echipamentele de Energie Vitala genereaza- si emit in permanenta Energie Vitală & Forta Vitala benefica, ceea ce -apoi- poate fi folosita si utilizata in absolut toate activitatile efectuate si desfasurate pentru a obtine rezultate semnificative!
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Folosirea- si utilizarea Echipamentelor de Energie Vitala este usoara si simpla.
Nu necesita implicarea de atitudini si/sau calitati extraordinare- sau deosebite, se poate invata repede si usor.

Echipamentele noastre speciale genereazã încontinuu si permanent Energie Vitală & Fortã Vitalã pozitiva, creativa si beneficã. (!)
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitalã

-prin intermediul Generatoarelor de Energie Vitala inglobate / incorporate- genereaza tot timpul, emana- si transmit incontinuu Forta- si Energie Vitala Universala, care -modulata corespunzator, prin intermediul- si cu ajutorul asa numitor "legaturi structurale" cum este de ex. discul cuplului de transfer de la TC 99- ajunge la "persoana tinta" / 'target', care poate prelua aceste energii benefice pentru a le utiliza cum crede cel mai bine de cuviinta, pt a-l folosi in vedea obtinerii rezultatelor preconizate, a atingerii scopurilor programate si a telurilor propuse.
Insa, este decizia -dar,- si rãspunderea fiecãruia pentru ce-, cum-, în ce scop si cu ce randament si eficacitate utilizeazã aceasta Energie !

Dvs.decideti si daca doriti sa beneficiati de multiplele avantajele ce va poate asigura aceasta noua tehnologie, obtinind rezultate proeminente, sau va pierdeti undeva in mediocricitate.
Posibilitatile sunt date.
Restul depinde -doar- de Dvs.!
Se pot si vor fi folosite doar în,- si pentru scopuri nobile si pozitive.

Prin achizitionarea Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitalã

veti fi proprietarul unor instrumente versatile puternice si extrem de eficace, cu acesta va veti darui posibilitatea de a avea in posesie un ajutor -invizibil- foarte eficient, care vã va da siguranta- si stabilitate, vã va ajuta sa prosperati, vã va asigura putere si tarie pt a invinge obiceiurile negative si ca sã le inlocuiti cu obiceiuri noi, pozitive si dezirabile, si vã va asigura permanenta Dvs. avansare si progres, si -datorita si rezultatelor obtinute- vã va marii increderea in sine, .
Este investitia cea mai buna, fiindca investiti in Dvs. si -implicit- in viitorul Dvs.!

Dati putere gãndurilor Dvs. pozitive și creative pentru ca sã se poatã manifesta în viata de toate zilele!
Dati FORTÃ (adica; Fortã Vitalã!) gândurilor- si ideilor Dvs. pozitive, si dorintelor de schimbare în mai bine, pentru îmbunãtãtirea continuã- si permanentã a calitãtii vietii Dvs!
Dati- si asigurati energie, fortã si putere gândurilor Dvs. pozitive pentru a se manifesta si materializa pe planul fizic/material, in viata de toate zilele.

Cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Fortă Vitală puteti fi stapanul propriului destin si puteti prelua controlul asupra soartei Dvs. !

Tot ceea ce vã trebuie pentru a reusi, este sã aveti vederi largi / deschise, sa existe vointa de a întoarce un buton si de a avea întelepciunea, dorinta si credinta, -precum si vointa si deschiderea- necesarã de a utiliza o tehnologie nouã în aspiratiile Dvs. de a vã îmbunãtati -continuu si permanent- viata.

Sarcina majorã a Echipamentelor -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitalã

este aceea de a da putere si fortã (Fortã Vitalã!) gândurilor Dvs. pozitive si dorintelor de schimbare în mai bine, pentru îmbunãtãtirea continuã si permanentã a calitãtii vietii Dvs.!

Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala Echipamentele- (si Generatoarele) de Energie Vitalã pot fi folosite si utilizate în, si pentru orice activitate ce necesitã si foloseste Forta Vitalã, fiindcã -atunci cand sunt puse in functiune- ele genereazã- si emanã Energie Vitală & Forta Vitalã Cosmicã în mod continuu- si neincetat!

Cu ajutorul unor dispozitive speciale (Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitala),
Energia Vitalã poate fi modulatã si modelatã în crearea unor trend-uri (evenimente si situatii favorabile), pentru atingerea oricãrui scop pozitiv si obtinerea rezultatelor dorite; prin aceasta atributiile, posibilitãtile- si domeniul de utilizare a Echipamentelor de Energie Vitală & Fortã Vitalã devine aproape infinitã, multitudinea de aplicatii în care pot fi folosite fiind limitatã doar de bogãtia imaginatiei fiecãrui utilizator. (!)

Iatã de ce Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitalã (avand Generatoarele de Energie Vitală & Forta Vitalã încorporate) sunt instrumentele ideale prin care puteti sã vã sporiti puterea personalã, performantele, prosperitatea, puteti dobândii fericirea, echilibrul -interior- si succesul binemeritat; ele pot fi instrumentele decisive care sã vã ajute în transpunerea viselor Dvs. în realitate!

În concluzie putem deci sã afirmãm cã,
Energia Vitalã Universalã -si implicit Echipamentele generatoare de Energie Vitală & Forta Vitalã- pot fi folosite pentru orice scop nobil si pozitiv, în interesul nostru si al semenilor nostrii, pentru a da putere gândurilor -pozitive- si ideilor creative, pentru a da putere- si fortã dorintei de schimbare în mai bine, de a asigura Energia, Forta si Puterea necesarã atingerii si dobandirii telurilor propuse!

Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: What Can Do for You? ('Can Do' pages...), LifeEnergy - The Subtile Force & Power.
Vezi si pagina 'Bibliografie recomandata'.
© Traducerea, redactarea, editarea si adaptarea: Sandor -ALeX- Dezsi. Toate drepturile rezervate ! © Copyright

  »»   


» Informații adiționale (citiți în continuare, dacă doriți mai multe informații -și- mai detaliate) »»

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)


  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Avantajele și beneficiile utilizării Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală


Ce pot
-și ce nu pot- face Echipamentele de Energie Vitală & Fortă Vitală™ pt. Dvs., și cum vă poate ajuta o nouă- și performantă tehnologie de vârf ?


Energia Vitală
& Forța Vitală, este acea energie mistica, omniprezenta, pozitiva si creativa, care de-a lungul istoriei omenirii, a fost utilizata si intrebuintata intr-o diversitate- si pe o paleta foarte-foarte larga, a fost -si este!- folosita si in zilelel noastre in nenumarate aplicatii.
Aceasta energie poate fi întrebuintată- si folosita in oricare / fiecare activitate (fie ea fizica si/sau mentala) si poate aduce avantaje însemnate si succese semnificative pt cel care il preia- si il utilizeaza constient si îl foloseste în mod corespunzător (!).

Tot aceasta energie este utilizata si in procesul de manifestare (adică; în crearea constienta a realitatii, si în materializarea formelor gând), fiind componenta esentiala -si indispensabila (!)- a procedeului de creatie constienta.
Fara un flux masiv si continuu de Energie Vitală & Forța Vitală, acel gând / formă gând, sau acea programare mentala pt manifestare nu va avea sorti de izbanda, si acel proces de -re-formare a realitatii va esua.RAD 5 :: Generator de Trenduri :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Echipamente de Energie- si Forta Vitala  RAD 5 :: Generator de Trenduri :: Echipamente de Energie Vitală si Fortă Vitală cu 5 Generatoare -exterioare- puternice si performante de Energie Vitală & Forța Vitală

...Echipamentele de Energie Vitală & Forța Vitală -asa cum le arata si numele- genereza si emit -in permanenta si incontinuu- Energie Vitală & Forța Vitală benefica si pozitiva, -de aici rezulta ca- multitudinea- si diversitatea aplicatiilor Echipamentelor este limitata doar de imaginatia si fantezia fiecarui utilizator (ramanand totusi pe fundamentul realitatii... ;-))

Un flux dinamic de Forta Vitala.  Energie si Vitalitate. 
Protectie- si siguranta energetica.  Oriunde, tot timpul, si neincetat. 
...Noi "doar" acestea va oferim !!

Daca a starnit si interesul Dvs. aceasta noua si performanta tehnologie, citind mai departe veti afla poate aduce schimbari pozitive importante in viata Dvs.!
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala


Echipamente de Energie- si Forta Vitala Ce pot face Echipamentele -originale!- de Energie Vitală & Forță Vitală Universală pt Dvs. (?)

Raspunsul este simplu si la indemana:
pot fi ajutorul cel mai pretios in vederea de a avea întotdeauna la îndemână o sursă inepuizabilă de Energie Vitală & Fortă Vitală, cu toate avantajele oferite ce decurg de aici, pot fi instrumentul extrem de valoros in mana Dvs. pt a obtine- si facilita succesul Dvs. binemeritat.

RAD 1000 :: Dispozitiv Radionic :: Echipament de Energie- si Forta Vitala"Daca stim cum sa generam, sa stocam, multiplicam si sa emanam energia (Energia Vitala) intr-o maniera eficienta, putem crea oricata prosperitate dorim. Daca aceasta energie este eliberata, ea poate fi directionata si folosita pt a crea orice dorim".
Deepak Chopra: The seven spiritual laws of success (Cele 7 legi spirituale ale succesului)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala  RAD 1000 + TC 99 :: Dispozitiv Radionic cu cuplu disc de transfer (legatura structurala) :: Echipament de Energie Vitală & Forța Vitală cu Generator de Energie Vitală & Forța Vitală (Generator Chi & Generator Orgonic) incorporat

Energia Vitală si Forta Vitala = Chi = Kí = Mana = Prana = Orgon / Orgone  = Vril = Emanatie X = este ~combustibilul vital~.

Daca simtiti ca duceti lipsa din combustibilul energetic, alimentati-va si incarcati-va rezervorul energetic cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vitală!

Comandati Echipamentul de Energie- și Forta Vitală cel mai corespunzator scopurilor DvsAlegeti- si comandati Echipamentul de Energie Vitală & Forța Vitală cel mai corespunzator, adecvat si prielnic pt Dvs. -si scopurilor Dvs.-, si începeti să receptionati aceasta energie mistica pozitivă cu toate beneficiile oferite.

Preluati-o constient- si lasati ca aceasta Energie Vitala Universala, pozitiva si benefica, sa pătrundă- si sa circule in tot corpul Dvs., simtiti cum aceste forte creative universale se revarsa peste tot, va încarcă si -totodata- va incalzesc sufletul, savurati-o astfel-, si faceti uz de toate avantajele- si beneficiile folosirii ei!

Veti simtii rezultatele pozitive si benefice utlizarii oricarui Echipament de Energie Vitală & Forța Vitală in mai putin de un minut!

Chiar daca utilizati "doar" optiunea de a va energiza, folosind un Echipament de Energie Vitală & FortaVitală (chiar si cel mai "mic" si... cel mai ieftin), veti fi deja in avantaj -considerabil- fata de acei cca. 90-95% dintre oameni, care duc lipsa -unii acuta, altii deja cronica!- a acestei energii vitale universale -pozitive si benefice, atat de necesara (...si aici inca nici nu am amintit de celelate optiuni- si posibilitati, ca de ex.: transferul la -orice- distanta!- a energiei, energizarea- si incarcarea apei cu forta vitala, modulatia -fizica si virtuala- a energiei vitale, controlul obiceiurilor si -desigur- programarea de trend-uri pt procesul de manifestare si materializare a formelor gand (a trend-ului vizualizat) in crearea constienta a realitatii!).ATG 12 / ATGS 12000: Generator de Astro Trend-uri :: Generator de Trend-uri Astrologice :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala

ATG 12 / ATGS 12000: Generator de Astro Trend-uri | Generator de Trend-uri Astrologice :: Echipament de Energie Vitală & Forța Vitală cu 12 Generatoare -exterioare- super puternice de Energie Vitală & Forța Vitală pt generarea trend-urilor astrologice alese si propice (incarcarea unui galon de juice cu trend-uri astroilogice special alese pt schimbarea- si solutionarea unor situatii indezirabile)  Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Va puteti incarca cu Energie Vitală & Forța Vitală benefica, pozitiva si creativa chiar daca utilizati cel mai "mic" Echipament de Energie Vitală & Forța Vitală (din gama variata pe care v-il punem la dispozitie) in doar cateva minute!

Este cel mai rapid- si mai performant mod de a va energiza (neamintind, ca este -totodata- si cel mai elegant mod!), de a va incarca cu aceasta eneregie benefica si -respectiv- de a avea destula energie-, forta si vitalitate -pt a succede-. Nici o alta metoda (meditatie, yoga, tai-chi, chi-kung, etc., etc.) nu va poate garanta aceste rezultate rapide-, concrete- si performante, pe care -doar- Echipamentele de Energie Vitală & Forța Vitală va pot facilita- si va pot darui.

Doar cateva minute zilnice (sunt de ajuns cca. 5 - 10-15 minute!) petrecute in preajma Echipamentului Dvs. de Energie Vitală & Forța Vitală (sau -și mai bine!- preluînd cantitatea- și fluxul energetic generat- și emanat de catre echipament, printr-o legătură structurală între echipament si Dvs., -si asta- oriunde v-ati afla!!), echivaleaza cu cca. 2-3 ore de tai-chi sau chi-kung, cu cca. 2- 3 ore de yoga, si cu cca. 1,5-2 ore de meditatie intensa, etc., rezultatul fiind -instantaneu- mai bun, si mai pretios.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala  Legătură structurală: disc cuplu transfer TC 99

In zilele noastre ('secolul vitezei...' :-)), cine poate aloca 3-4 sau chiar 5 ore pe zii pt asa ceva, cine are timp sa faca -zilnic!- aceste exercitii -cateodata anevoioase si dificile- pt a avea acelasi efect, si pt a beneficia de acelasi avantaje, dar -totusi- obtinind ceva mai mult?
Ne întrebăm, nu este oare mai rapid, mai elegant, mai eficient si -nu in ultima instanta- mult mai performant, ca sa porniti Echipamentul Dvs. de Energie Vitală & Forța Vitală, si sa-l folositi -spre avantajul Dvs., doar- cateva minute pe zi??

Energizarea spatiilor cu energii planetare benefice si creative cu JU 99 :: Echipament de Energie- si Forta Vitala
Energizarea spatiilor prin simboluri astrologice cu ajutorul Echipamentului de Energie Vitală & Forța Vitală JU 99

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Energia Vitală & Forța Vitală

generata- si emanata din noile Echipamente de Energie Vitală & Fortã Vitalã (care apartin tehnologiei celui de-al treilea mileniu, fiind proiectate și destinate -pe lângă altele, în special- pentru ajutorul si suportul personal) poate fi folosita si pentru:

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Control imediat – preluati controlul total asupra vietii Dvs., în toate domeniile de schimbare și perfecăionare dorite
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Performante de vârf – obtineti performante înalte în muncã, afaceri, studii, creatie, viata personala, relatii personale, sex si activitãti sportive
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Consolidati-vã încrederea de- si în sine, fiind -totodata- o persoana carismatica
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Atingeti nivelul maxim de performantã în toate activitatile dorite si in toate domeniile vietii Dvs.
LPOG 2400: Echipament Mental (Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala)Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Randament mai bun, si mult mai ridicat -in activitatile dorite-
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Intensificare – îmbunãtãteste si intensificã în mod considerabil viata Dvs.
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Autoperfectionare – un puternic ajutor în realizarea schimbãrilor pozitive permanente dorite pe toate planurile si în toate domeniile vietii
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Imbunatatirea imaginii personale - un ajutor considerabil in dezvoltarea sinelui- si a personalitatii
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Siguranta si protectie -energetica-
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Controlul greutatii - gasiti, atingeti si pastrati cu usurinta greutatea ideala a corpului Dvs.
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Conducerea si managementul vietii Dvs, (sau a unei afaceri) - succese concrete si de duratã
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Mãrirea memoriei - învatati sã vã mãriti baza de date si sã extrageti mai usor informatiile înmagazinate in memoria Dvs.
RAD 2400: Dispozitiv Radionic -actionat cu Energie- si Forta Vitala (Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala)Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Eliberarea de stress – învãtati cum sã eliminati stress-ul, sã promovati- si sã mãriti relaxarea, cum sa meditati mai profund si mai eficient
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Autovindecare - porniti- si controlati procesul de autovindecare si regenerare a trupului, a organismului si a celulelor cu ajutorul Energiei Vitale & Fortei Vitale
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Ameliorarea afectiunilor fizice - prin utilizarea constienta a EnergieiVitale & a Fortei Vitale
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Programari complexe de TREND-uri pt succesului scontat, manifestarea situatiilor dezirabile realizarea scopurilor si atingerea telurilor dorite
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Amplificarea voinței, persuatie si charisma
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Succes material, realizari spirituale
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã îmbunătățirea relațiilor sociale, comunicare avansata si dezvoltata
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Dezvoltarea personalitatii- si a sineluikey :: Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală: cheia spre o viata plina de succese si realizari...

Energia Vitala este esența vieții.
Sarcina primordiala
a Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vitală este de a genera- si emana aceasta energie benefica, pozitiva si creativa.
Sarcina noastra este de a o prelua -constient- si de a-l folosi in avantajul nostru, spre beneficiul celor dragi, precum si in ajutorul si suportul semenilor nostrii.
Asa sa fie...
AUMMM...
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală: un ajutor considerabil in drumul catre succes !

Dați- și asigurați energie-, forțã- și putere gândurilor Dvs. pozitive -și creative- pentru a se manifesta și pe planul fizic (material), în viața de toate zilele.
  Cu ajutorul Echipamentelor -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală puteți fi stăpânul propriului destin și puteți prelua controlul asupra vieții- și asupra soartei Dvs.!

ATGS 3000: Generator de TRENDuri Astrologice   ATGS 3000: energizarea unui birou cu ATGS 3000
Energizarea spatiilor, a locuintelor si birourilor cu trend-uri astrologice cu ajutorul Echipamentului de Energie Vitală & Forța Vitală ATG 12 / ATGS 12000 :: Generator de Trend-uri Astrologice / Generator de Astro-Trend

Echipamentele de Energie Vitala genereaza- si emit in permanenta Energie Vitală & Forta Vitala benefica, ceea ce -apoi- poate fi folosita si utilizata in absolut toate activitatile efectuate si desfasurate pentru a obtine rezultate semnificative!

 
Energizarea, modularea si optimalizarea apei potabile
Energizare, revitalizarea, purificarea, optimalizarea si re-transformarea in apa-vie a apei potabile cu Echipamentul de Energie Vitală & Forța Vitală Aqua Optimizer AO 2000
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Știință spirituală

Tehnologia Energiei Vitale & Forței Vitale

     se poate usor-, elegant si eficient(!) combina cu

Tehnologia Energiei- si Fortei Vitale NEURO-TEHNOLOGIA™ si ECHIPAMENTELE MENTALE & PSIHOTRAINER-ele; pt meditatie si relaxare, revigurare si revitalizare, invatare rapida, eliberare de stress, armonizare, etc..

Tehnologia Energiei- si Fortei Vitale RADIONICA (-in afara celor amintite mai sus; pt a "fotografia" si a "ingheta" o forma de gand a unui trend dorit si programat, de a avea legaturi structurale sigure, stabile si non-fluctuante, care persista, pt manifestare si materializae forme gand, etc.).

Tehnologia Energiei- si Fortei Vitale ASTROLOGIA, prin programarea diferitelor trend-uri astrologice (cu ajutorul simbolurilor planetare si e ergii zodiacale)

Tehnologia Energiei- si Fortei Vitale FENG SHUI. Cu ajutorul acestei tehnologii noi si performante veti putea energiza si încarca cu energii pozitive, benefice, creative si dinamice Feng Shui -CHI-, spatiile în care traiti (locuinta si/sau camerele din apartamentul Dvs.), si spatiile în care lucrati (biroul si/sau locul de munca), fara însa a fi nevoit ca sa le reamenajati, redecorati sau reconstruiti (conform ideilor -deja- invechite si depasite a Feng Shui-ului traditional) !!!

Tehnologia Energiei- si Fortei Vitale MAGIA. Tehno-Magie-si- pe calculator cu ajutorul Programelor RADIONICE-!

Kit Feng-Shui bagua
Kit-ul Feng Shui Dinamic (JU 99 + PBT 2400 + Program Feng Shui Plus+) cu harta bagua
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Idei și -gama largă de- utilizări

Fara a intra in detalii si explicatii amanuntite, incercam sa redam mai jos multitudinea de idei si utilizari ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vitală -indiferent de tip- adunata si colectata de la utilizatori din toate partile lumii.

Din feedback-urile receptionate, posesorii Echipamentelelor de Energie Vitală & Forta Vitalã au folosit- si le folosesc si in prezent in multiple scopuri, cu rezultate foarte bune si semnificatoare, si -deasemenea- au obtinut rezultate proeminente printre altele- si in / pentru:
JU 1000: Echipament Mental & PsihoTrainer + legatura structurala RAOPTC, energizand un mar pe frecventa de 7,83 Hz (rezonanta Schumann) energizare, vitalizare, pastrarea sanatatii,  profilaxie, relaxare, meditatie, contemplatie, autocontrol, tratament -energetic-, (auto)vindecare, wellness, fitness, dezvoltarea personalitatii, control -instant- in toate domeniile vietii, performante de varf in toate activitatile dorite, calm interior, armonie interioara, telepatie, ESP, precognitie, invatare rapida, marirea memoriei, eliberare de stress, protectie (protectie energetica), intarirea- si curatarea aurei, incarcarea-, echilibrarea- energizarea si armonizarea chakrelor, trezirea energiei kundalini, sporturi extreme, body building, somn adanc si revigorator, charisma, managementul obiceiurilor (schimbarea obiceiurilor indezirabile in cele dorite si benefice), popularitate, inspiratie artistica, ajutorarea copiilor, noi prietenii, marketing de succes, profesie (avansare profesionala), competitii sportive, sporturi de performanta, jocuri de noroc (casino), relatii -inter-umane, AO 2000 AquaOptimizer: energizare si purificare apa potabila si alimente :: Echipamentele de Energie- si Forta Vitalão noua dragoste, gasirea perechii potrivite, imbunatatirea vietii sexuale, aparare/protectie -energetica-, control mental, rejenerarea pielii, atragerea clientelei (in cazul unei afaceri), agricultura (protectia solului fertil impotriva insectelor), plante (irigatii cu apa energizata), bani/finante, marirea inteligentei, intuitie, ispiratie, talente artistice, programare neuro-lingvistica, pace interioara si liniste sufleteasca, energizarea hranii zilnice pt toata familia, "dilatarea timpului" (ajungerea intotdeauna la timp si in timp util unde trebuie), energizarea apei de baie, reducerea treptata a durerilor de cap (migrena) pana la disparitia totala, impotriva durerilor datirate schimbarii bruste a vremii, a fronturilor meteorologice, siguranta in trafic(!), asigurea masinii impotriva furtului, protectie energetica impotriva "vampirilor energetici", incarcarea si armonizarea chakrelor, charisma si dezvoltarea personalitatii, etc., etc., etc...

Super Manifestation radionic program
O setare foarte utila a Programului Radionic "SuperManifestation" prin metoda ADM (Manifestare Astro-Dinamica)

Notã:
Noi va daruim exact ceea cea ce va oferim: energie vitala, forta si putere creatoare, si si vitalitate !  
Ceea ce intreprindeti cu acesta comoara, si ce realizati cu ea, depinde doar -si exclusiv- de Dvs.!

Folosirea- si utilizarea Echipamentelor de Energie Vitala este usoara si simpla.
Nu necesita atitudini si/sau calitati extraordinare- sau deosebite, se poate invata repede si usor.

Echipamentele noastre speciale genereazã încontinuu si permanent Energie Vitală & Fortã Vitalã pozitiva, creativa si beneficã. (!)

Echipamentele -prin intermediul Generatoarelor de Energie Vitala inglobate / incorporate- genereaza tot timpul, emana- si transmit incontinuu Forta Vitală & Energie Vitala, care -modulata corespunzator, prin intermediul- si cu ajutorul asa numitor "legături structurale" cum este de ex. discul cuplului de transfer de la TC 99- ajunge la "persoana tinta" / 'target', care poate prelua aceste energii benefice pentru a le utiliza cum crede cel mai bine de cuviinta, pt a-l folosi in vedea obtinerii rezultatelor preconizate, a atingerii scopurilor programate si a telurilor propuse.

Insa, este decizia si rãspunderea fiecãruia pentru ce-, cum-, si în ce scop utilizeazã aceasta Energie !

Dvs.decideti si daca doriti sa beneficiati de avantajele ce va poate asigura aceasta tehnologie, obtinind rezultate proeminente, sau va pierdeti undeva in mediocricitate.
Posibilitatile sunt date. Restul depinde -doar- de Dvs.!

Se pot si vor fi folosite doar în,- si pentru scopuri nobile si pozitive. (!)

TC99: cuplu de transfer al Fortei- si Energiei Vitale :: legatura structurala  ,       TC99: cuplu de disc de transfer pt un transfer asigurat 100% a Energiei- si Fortei Vitale :: legatura structurala
'Legături Structurale': Cupluri de transfer TC 99 si RAOPTC
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Echipamente de Energie- si Forta Vitalã Prin achiziționarea Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitalã

veti fi proprietarul unor instrumente versatile puternice si extrem de eficace, cu acesta va veti darui posibilitatea de a avea in posesie un ajutor -invizibil- foarte eficient, care vã va da siguranta- si stabilitate, vã va ajuta sa prosperati, vã va asigura putere si tarie pt a invinge obiceiurile negative si ca sã le inlocuiti cu obiceiuri noi, pozitive si dezirabile, si vã va asigura permanenta Dvs. avansare si progres, si -datorita si rezultatelor obtinute- vã va marii increderea in sine.
Este investitia cea mai buna, fiindca investiti in Dvs. si -implicit- in viitorul Dvs.!

Echipamente de Energie Vitală & Forța Vitală

Echipamente de Energie- si Forta Vitala sanatate, vitalitate, succese multiple si realizari depline...

Ce câstigați -printre altele- dacă comandați un Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală

Să amintim doar cateva lucruri "simple", dar foarte importante: energie, forta, putere și vitalitate!
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

gelb Ce NU pot face Echipamentele pt Dvs.?

Nu vor actiona in locul Dvs.!!!
Nici echipamentele, nici noi, nu putem actiona, realiza si indeplini rezultatele si telurile dorite si programate, in locul Dvs., doar Dvs. înșivă o veti putea face!!
Insa, -impreuna cu Echipamentele de Energie Vitală & Forța Vitală- si cu ajutorul lor, Dvs. puteti contribui mult - mult mai eficient in obtinerea lor.

Cu ajutorul Energiei Vitale -si implicit prin utilizarea Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vitală- veti fi mai sanatosi, mai fericiti, mai de succes si mai buni...
Efectele benefice apar deja chiar din primele minute-, ore- si zile de utilizare.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Sarcina- și datoria principala a Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală

este de a genera Energia Vitală & Forta Vitala benefica, care apoi poate fi utilizata si folosita -constient- in oricare activitate a noastra, spre ajutorul si avantajul nostru si a celor dragi.

Deasemenea, Legea Atractiei este doar una dintre legile Universale -si spirituale- exista -pe langa acesta- si altele (poate mai importante), cum ar fi legea karmei (legea cauzei si efectului), legea vibratiei (sau o alta denumire -si o implicatie a ei; legea rezonantei -folosita mai ales in cazul Echipamentelor- si Dispozitivelor noastre Radionice, legea similaritudinii, legea legaturilor structurale, etc., etc.).

Cu ajutorul acestei tehnologii noi, visul de demult al omenirii sa realizat si sa infaptuit: cea a aprovizionarii neincetate si continue cu Energie Vitală & Forța Vitală benefica, pozitiva si creatoare. (!)

A fost demonstrat -si- stiintific beneficacitatea si avantajul utilizarii de lunga durata a Energiei Vitale & Fortei Vitale, respectiv a Echipamentelor de Energie Vitala:
pastreaza sanatatea, imbunatateste conditia generala a organismului, "alunga" boala, porneste procesul de auto-insanatosire, mareste vitalitatea si nivelul energetic al persoanei ce o utilizeaza, creste memoria si -in general- dezvolta personalitatea.
Venind vorba de boala, nu uitati: profilaxia -respectiv pastrarea sanatatii- este mai usor de realizat, si este intotdeauna mai buna decat vindecarea.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală

LOPG 2400 DL :: Echipament Mental & PsihoTrainer :: Echipamente de Energie- si Forta Vitalaau un rol important si in reducerea, combaterea si eliminarea stress-ului, in procesul de relaxare -totala-, si in atingerea de nivele adanci si sanatoase de meditatie si in revitalizarea energetica.
Ridica randamentul, readuce bucuria de a trai, stimuleaza vointa si creste puterea psihica.

Deasemenea -si in-: combaterea si contracararea energiilor nocive si negative electro-magnetice emise de monitoare, televizoare, de cuptoarele cu microunde, tuburi fluorescente, etc., precum si a liniilor Hartmann si a zonelor de stress geopatic.

Toti cei care beneficiaza- si au din belsug din aceasta energie benefica creatoare, sunt mai sanatosi, mai vigurosi si mai energici, isi implinesc mai repede dorintele si isi ating mai usor scopurile si telurile stabilite si propuse, decat aceia care duc lipsa -acuta sau cronica- din aceasta energie benefica.

Acestea sunt si parerile si confirmarile acelor mai multe zeci de mii de persoane care -incepand din anul 1992 (cand s-a inceput comercializarea Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vitală) si pana in zilele noastre- sunt deja posesori mandrii ale acestor Echipamente.
Pt mai multe informatii, vezi si pagina 'Energie Vitală & Forța Vitală' / 'Gandul si procesul de manifestare'
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Energia Vitală & Forța Vitalã

de-a lungul timpului, in mai multe culturi si civilizatii, a primit diferite nume si denumiri:
Chi, sau Qi- la chinezi, Kí, sau Khí - japonezi, Mana - polinezieni, Prana - hindusi, Pneuma - greci, Hike - egiptieni, Tinh - vietnamezi, Fluid Vital - alchimisti, Telezma - Hermes Trismegistus, Illiaster - Paracelsus, Fluid Magnetic - F A Mesmer, Od - Baron von Reichenbach, Ether Solar - Korschelt, Forta Vitala - L A Galvani, Spiritus - R Fludd, Elan Vital - Henri Bergson, Orgone (orgon) - W Reich, FortaX - L E Eemann, Ether Biodinamic - R Steiner, energie eloptica  - Dr. T. Galen Hieronymus, bio-plasma - fizicieni rusi, Bio-Energie - tamaduitari, etc., etc.
(Pe o pagina de-a noastra am adunat peste 100 de nume a acestei energii universale mistice!)

EnergieVitală pentru oameni grabiti...

Daca nu aveti timp ca sa meditati ore in sir -de mai multe ori pe zii-, daca nu aveti timp -si chef- sa efectuati exercitii de yoga -in pozitii intortochiate- mai multe ore pe zii, daca nu aveti timp sa faceti exercitii de chi-kung sau tai-chi zilnic timp de mai multe ore zilnic, atunci...
-doar- apasati butonul de pornire a Echipamentului Dvs. de Energie Vitală & Forța Vitală si veti beneficia imediat si instantaneu de toate avantajele acestei energii vitale universale divine, pozitive, benefice si creative. 

Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală WELZ: putere si vitalitate !
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Principalele avantaje ale utilizarii Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vitală Universală

Deci, cum vã poate ajuta o tehnologie de avangardã a Generatoarelor de Forta Vitala, si a Echipamentelor de Energie Vitalã, a Dispozitivelor Radionice propulsate cu Forta Vitalã, si a Echipamentelor Mentale si PsihoTrainer-elor, pentru dezvoltare si perfectionare a mintii si a inteligentei?!

meditatie, relaxare :: Echipamente de Energie- si Forta VitalaDl. Karl Hans Welz-, a condus experiente stiintifice nenumãrate cu Energia Vitalã si a elaborat o tehnologie care, - de-acum încolo- poate fi utilizatã de toti aceea care au un orizont de vederi mai larg deschise, toti cei care vor sã-si ia viata si soarta în propriile mâini formându-si ei -constient- destinul si doresc sã obtinã un avantaj semnificativ în toate domeniile vietii si în toate activitãtile lor.

Utilizãnd spiritul american, inventatorul Generatoarelor- și Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vitală, a fãcut ca aceastã nouã tenhologie sã fie foarte practicã pentru utilizarea- si folosirea ei în viata de toate zilele, pentru îmbunãtãtirea continuã si permanentã a calitãtii vietii!

Cu noile Echipamente de Energie Vitală & Forța Vitală, cu Generatoare de Energie Vitalã incorporate, puteti acum sã primiti un set de instrumente- si dispozitive performante, ce pot avea o influentã  pozitivã majorã asupra Dvs, si care vã oferã calea spre vârful piramidei, drumul spre o viatã  fericitã, abundentã, îmbelsugatã si plinã de împliniri.
Cu aceastã nouã si uimitoare tehnologie toate acestea le veti putea realiza!

Dati putere gãndurilor Dvs. pozitive pentru ca sã se poatã manifesta în viata de toate zilele!
Dati FORTÃ (adica; Fortã Vitalã!) gândurilor- si ideilor Dvs. pozitive, si dorintelor de schimbare în mai bine, pentru îmbunãtãtirea continuã- si permanentã a calitãtii vietii Dvs!

womanprofessionalmansuccess

Echipamentul de Energie Vitală & Forță Vitalã

împreună cu Generatorul de Energie Vitală & Forta Vitalã (Generator Chi /Qi & Generator Pranic & Generator Orgon/Orgonic) -integrat și încorporat în echipament- este, cu sigurantã, cel mai important pas tehnologic al ultimului deceniu -a secolului trecut-, în ceea ce priveste auto-ajutorarea, auto-programarea și vindecarea, dezvoltarea personalitãtii-șsi a sinelui, si al controlului mintii -și de la disntață!-.

Aceastã nouã si extraordinarã tehnologie este proiectatã pentru a vã ajuta sã atingeti si sã obtineti schimbãri pozitive permanente!

Noul Generator de Energie Vitalã este componentul cheie a noii noastre tehnologii.
Este sursa de putere în <Echipamentele noastre de Succes>.

Puteti folosi acest Echipament pentru a vã ajuta sã gãsiti solutii permanente si ideale la cele mai presante provocãri.
O puteti utiliza pentru a obtine un avantaj semnificativ- si decisiv în toate problemele personale, în relatiile cu altii, în preocupãrile- si negocierile de afaceri, în studiu si creatie, aspiratii sportive, legãturi -inter-umane si prietenii, în dragoste si sex, prosperitate, realizari materiale, evolutie spirituala, succese si realizãri depline în viata de zi cu zi!

Cu aceastã nouã Tehnologie a Fortei Vitale, acum puteti sã vã luati viata în propriile mâini, sã influentati decisiv si pozitiv destinul Dvs.!

Traditie Orientalã combinatã ingenios cu -performanta- Tehnologie Occidentalã de ultimã orã!

Energia Vitală & Forta Vitalã stã la baza existentei, fiind suflul vietii, ea este sursa de putere a tuturor îndeletnicirilor spirituale si mentale (rugãciuni, meditatie, etc.) precum si a tuturor activitãtilor psihice (procesul de gândire, tehnici de autovindecare, autoprogramare si -perfectionare, autocontrol si control al mintii, dezvoltarea personalitãtii, etc.).

Forta Vitalã este acea energie subtilã sau putere/fortã psihicã, care se manifestã si este folositã - fãrã exceptie! - în toate activitãtile mai sus mentionate, fiind mediumul sau purtãtoarea între scopul sau efectul dorit, si tintã.
Un adevãr demult stiut (dar uitat- sau marginalizat in zilele noastre):
  fãrã Energie Vitală si Forta Vitalã nu existã actiune sau efect la distantã!
Dovada acestui fapt ati putut-o observa atunci când ati efectuat Testul nostru pt transferul la -orice!- distanta a Energiei- si Fortei Vitale !

Energia Vitalã constituie secretul schimbãrilor pozitive permanente, a controlului asupra mentalului, deoarece Forta Vitalã este motorul si sursa de putere a tuturor activitãtilor si îndeletnicirilor mentale! 
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Echipamente de Energie- si Fortă Vitală Cine poate folosi Echipamentele de Energie Vitală & Forța Vitală ?

Rãspunsul este -deasemenea- simplu si la îndemânã:
oricine, cine are o viziune larga- si cine este destul de deschis pentru a incerca o noua tehnologie de vârf.

Oricare persoana inteligenta cu vederi largi, si oricine doreste, poate sã foloseascã Echipamentele noastre de Energie Vitală & Forța Vitală, fãrã limitãri, si fãrã orice efecte secundare (sau negative).
O pot folosi atât tinerii, cât si vârsnicii (fãrã limite de vârstã), atât bãrbatii cât si femeile, intelectuali si muncitori, profesori si dascãli, studenti si elevi, oameni de afaceri sau angajati, artisti, sportivi sau suporteri, îndrãgostitii sau cei deceptionati, cei sãnãtosi sau bolnavi, si -practic- toti accea care pot utiliza constient Energia Vitală & Forța Vitală pentru a-si atinge scopurile- si interesele.

Dati- si asigurati energie, fortã si putere gândurilor Dvs. pozitive pentru a se manifesta si materializa pe planul fizic/material, in viata de toate zilele.

Cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Fortă Vitală puteti fi stapanul propriului destin si puteti prelua controlul asupra soartei Dvs. !

Controlul greutății

Echipamente de Energie- si Forta Vitală :: control greutate, weightloss, slabireEste important de amintit si rolul esential jucat in controlul greutatii (cu un cuvant mai "urat"; in procesul de slabire), succesele usoare dar -foarte- semnificative atinse cu ajutorul Echipamentelor si cu ajutorul teoriei folosite in acest scop.

Controlul greutatii / slabire | Echipamentelor de Energie- si Forta Vitală :: 

Și încă pentru ce puteți folosi Echipamentele de Energie Vitală & Forțã Vitalã?

Între altele, puteti folosi, în ajutorul Dvs., această nouă tehnologie a Energiei Vitale, a Echipamentelor -generatoare- de Energie Vitală & Fortã Vitalã, în combinatie cu metodele avansate ale Neuro-Tehnologiei, respectiv a Programãrii Neuro-Cibernetice (PNC, -care este în momentul de fatã cea mai avansatã si eficientã metodã de auto-ajutorare, auto-programare si -dezvoltare), pentru:

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã a deveni mai relaxat si mai concentrat, -mai ales- atunci, când setati ca Generatorul de Energie Vitalã -integrat in Echipamentul Dvs. de Energie Vitală & Forta Vitalã sã pulseze în domeniile frecventelor ultra joase Alfa sau Teta;
Aceste frecvente ale undelor cerebrale sunt asociate -printre altele- cu învãtarea mai rapidã, cu  îmbunãtãtirea si dezvoltarea memoriei si inteligentei, etc.;
(vezi si pagina despre Echipamentele Meentale & PsihiTrainer-e)

Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala LPOG 2400: Echipament MentalEchipamente de Energie- si Fortã Vitalã asigurarea-, generarea- si emisia de Energii Vitale active si creative, adecvate, benefice si potrivite schimbãrii în mai bine a vietii Dvs. -constient programate-, si ajutorarea celor dragi;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã a furniza- si a asigura Energie Vitală & Forta Vitalã în,- si pentru orice activitate (cotidianã) a vietii Dvs., (munca de zi cu zi, activitati -competitionale- sportive, antrenamente, gimnasticã -aerobicã-, precum si pentru schimbarea unor obiceiuri -indezirabile- si înlocuirea lor cu altele -mai utile si sãnãtoase, precum si pentru cure de slãbire, scãdere în greutate, pentru formarea unui regim alimentar corespunzãtor, renuntare mai usoarã la vicii: tigarã-fumat, alcool-bãuturã, sex, amânarea deciziilor, etc.), pentru o mai bunã si mai mare eficacitate;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã a preveni bolile, îmbolnãvirile, respectiv tratarea si vindecarea lor; (folosirea mult mai eficientã a mentalului cu ajutorul Energiei Vitale & Fortei Vitale în scopul -auto- vindecãrii), si pentru a fii- si rãmâne sãnãtosi;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã protectie si sigurantã -energeticã-;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã pentru diferite exercitii fizice si activitãti sportive -nu numai de performantã-;protectie si siguranta -energetica | Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala LPOG 2400: Echipament Mental

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã ajutorarea persoanele sensibile la schimbãrile vremii;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã energizarea-, purificarea- si optimalizarea apei potabile si a hranei zilnice (energetizarea apei si a alimentelor);

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã atingerea si cunoasterea unor noi stãri si nivele mentale, în îmbunãtãtirea constientizãrii, a intuititiei, a cognitiei, a perceptiilor -sau mai nou- proiectiilor extrasenzoriale (PES), precum si a meditatiei;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã eliminarea efectelor negative ale poluãrii electromagnetice; ca si cele ce apar în vecinãtatea liniilor de înaltã tensiune, a aparatelor TV, a monitoarelor, a cablurilor electrice, a cuptoarelor cu microunde, a tuburilor fluorescente, detectoarelor de fum radioactive, telefoanelor celulare, etc.;

deasemenea:

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã explorarea puterii si a posibilitãtilor nemãrginite ale subconstientului;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã o mai bunã a folosire a creierului, a mintii si a memoriei;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã armonizarea celor douã emisfere cerebrale; o mai bunã sincronizare;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã atingerea scopurilor si telurilor, -programarea subconstientului;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã echilibrarea- si energizarea Chakrelor, -dirijarea constientã a Fortei Vitale cãtre centrele vitale de energie subtilã;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã intarirea aurei (a campului energetic personal)

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã exercitii pentru dezvoltarea experientelor PES, PSI; (perceptie- sau proiectie extra senzoriala),

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã precognitie;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã telepatie;

si / sau...:
prosperitate materială, dezvoltare personala, controlul obiceiurilor, revitalizare fizică, echilibrarea corpului fizic prin slăbire sau îngrășare, controlul greutatii, amplificarea încrederii în forțele proprii, succes profesional, amplificarea calităților de conducâtor, charisma, succes la examene și creșterea randamentului școlar, realizarea stării de calm profund, găsirea partenerului ideal, amplificarea voinței, armonizarea relațiilor de familie și sociale, eliminarea fumatului, amplificarea imaginației creative, echilibrare psihică, performanțe sportive,
  redball.gif (326 bytes) etc., etc.

Chakra nr. 7
Chakra nr. 6 si 5
Chakra nr. 4
Chakra nr. 3 si 2
Chakra nr. 1
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

exclam Echipamentele noastre -generatore- de Energie Vitală & Forța Vitală se pot folosi foarte eficient si pentru cresterea performantelor sportive:

womanyogawhitesmallmanweightswomanswimmingtestépítés, body buildingmankayakersmall
manjetskimangolfgreenmanskihill
sportslineofscrimmagemancliffhanger
Echipamentul de Energie Vitală & Forța Vitală recomandat: Performer 2400 / SportPerformer 2400
Performer 2400 / Sport Performer 2400 :: Echipament de Energie- și Forța Vitală  0lee  
Lee Benneth, maestru/sensei karateka 5 dani centura neagra, dublu vicecampion mondial
(distribuitor al Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vitală in Marea Britanie)

Vezi si Catalogul Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vitală, pentru mai multe informatii!

keysuccesAmintiti-vã de un avantaj cheie:
Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitalã functioneazã la orice distantã!!

Datoritã transferului direct de energie la orice distantã (vezi ca dovadã Testul cu transferul de Energie Vitală & Forta Vitalã), nu este nevoie sã purtati aceste aparate puternice cu Dvs.

Puteti opera Programarea Dvs. Neuro-Ciberneticã, puteti realiza managementul tendintelor de actiune si vã puteti energiza si vitaliza din intimitatea cãminului Dvs., oriunde vã veti afla!
Oricând si oriunde!

Luati doar discul de transfer al lui TC 99 sau PBT 2400 cu Dvs., purtati-l asupra Dvs., puneti-l în buzunar sau în servieta/posetã, si Forta Vietii generatã- si degajatã de Echipamentul de Energie Vitală & Forta Vitalã se va transfera si se va revarsa prin- si cu ajutorul discului de transfer asupra Dvs. (si numai asupra Dvs!) oriunde vã veti gãsi, fie la câteva blocuri distantã de casa / locuinta Dvs. -unde se aflã si functioneazã Echipamentul Dvs.-, fie pe meridianul opus al globului.

Veti afla mai multe detalii si moduri de utilizare ale acestei metode exceptionale, precum si instructiuni de folosire pas cu pas , în Manualul de Utilizare online, pe care îl veti putea citi odatã ce ati comandat Echipamentul de Energie Vitală & Forta Vitalã,  precum si cu celelalte echipamentele comandate, respectiv va vom da toate informatiile necesare- si utile pt a utiliza Echipamentul Dvs. comandat la capacitatea lui maxima.

Atingerea si împlinirea telurilor si scopurilor Dvs. este mai aproape ca niciodatã, pentru cã Energia Vitală & Forța Vitalã este forta conducãtoare si sursa de putere a tuturor activitatilor psihice, mentale si spirituale, este sursa tuturor fenomenelor paranormale, cum ar fi telepatia, (auto)hipnoza, PES (Perceptia Extra Senzorialã sau -mai nou- Proiectia Extra Senzorialã, ESP), etc.
De fapt, în lumina noii tehnologii a Fortei Vitale, ceva surprinzãtor s-a întâmplat: ceea ce în trecut a fost privit ca fiind "paranormal" apare acum ca ceva cu totul si cu totul firesc.
Toate aceste fenomene sunt acum usor de explicat ca pãrti ale unei tehnologii care utilizeazã Energia Vitală & Forța Vitalã.

Acum exploatarea, subordonarea si controlul practic a Energiei Vitale și Forței Vitale pentru un succes deplin, este mai usoarã! Tot ceea ce vã trebuie pentru a reusi, este sã aveti vederi largi / deschise, sa existe vointa de a întoarce un buton si de a avea întelepciunea, dorinta si credinta, -precum si vointa si deschiderea- necesarã de a utiliza o tehnologie nouã în aspiratiile Dvs. de a vã îmbunãtati -continuu si permanent- viata.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Sarcina majorã a Echipamentelor -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitalã

este aceea de a da putere și de a asigura energie și fortã (Fortã Vitalã!) gândurilor Dvs. pozitive si dorintelor de schimbare în mai bine, pentru îmbunãtãtirea continuã si permanentã a calitãtii vietii Dvs!

Sport Performer 2400 | Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala UniversalaEchipamentele- (si Generatoarele) de Energie Vitalã pot fi folosite si utilizate în, si pentru orice activitate ce necesitã si foloseste Forta Vitalã, fiindcã -atunci cand sunt puse in functiune- ele genereazã- si emanã Forta Vitalã Cosmicã și Universală în mod continuu- si neincetat!

Cu ajutorul unor dispozitive speciale (Echipamentele de Energie Vitală & Forța Vitală), Energia Vitalã poate fi modulatã si modelatã în crearea unor trend-uri (evenimente si situatii favorabile), pentru atingerea oricãrui scop pozitiv si obtinerea rezultatelor dorite; prin aceasta atributiile, posibilitãtile- si domeniul de utilizare a Echipamentelor de Energie Vitală & Fortã Vitalã devine aproape infinitã, multitudinea de aplicatii în care pot fi folosite fiind limitatã doar de bogãtia imaginatiei fiecãrui utilizator. (!)

Echipamentul de Energie Vitală & Forțã Vitalã va proiecta aceastã Forțã a Vieții modulatã spre orice tintã (target) pe care ati ales-o, si va face acest lucru încontinuu!

Iatã de ce Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitalã (avand Generatoarele de Energie Vitală si Forta Vitalã încorporate) sunt instrumentele ideale prin care puteti sã vã sporiti puterea personalã, performantele, prosperitatea, puteti dobândii fericirea, echilibrul -interior- si succesul binemeritat; ele pot fi instrumentele decisive care sã vã ajute în transpunerea viselor Dvs. în realitate!

Echipamentul de Energie Vitală & Forță Vitalã este si un generator de putere- si un creator de trenduri -si tendinte- favorabile în acelasi timp.

Unul dintre cele mai importante aspecte este cã el functioneazã la orice distantã!
Ati putut experimenta deja -sparam- acesta, atunci când ati parcurs Testul de transfer!
(Dacã pânã acum nu ati parcurs-o, vã recomandãm sã o efectuati si sã povestiti despre aceastã experientã interesanta prietenilor- si cunostintelor Dvs.!)

Cu noua tehnologie a Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitalã, puteti acum sã primiti un set de unelte care vã pot influenta pozitiv (si decisiv) în drumul Dvs. spre o viatã fericitã, îmbelsugatã si plinã de împliniri.

O VIATÃ CARE ESTE îN EXCLUSIVITATE SUB CONTROLUL DUMNEAVOSTRÃ !

în concluzie putem deci sã afirmãm cã Energia Vitalã Universalã -si implicit Echipamentele generatoare de Energie Vitală & Forță Vitalã- pot fi folosite pentru orice scop nobil si pozitiv, în interesul nostru si al semenilor nostrii, pentru a da putere gândurilor -pozitive-, pentru a da putere- si fortã dorintei de schimbare în mai bine, de a asigura Energia, Forța și Puterea necesarã atingerii telurilor propuse!

Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: What Can Do for You? (Can Do pages...), Thoughts are Things?!, LifeEnergy - The Subtile Force & Power of the Univers.
Vezi si pagina 'Bibliografie recomandata'.
© Traducerea, redactarea, editarea si adaptarea: Sandor -ALeX- Dezsi. Toate drepturile rezervate ! © Copyright

  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala)
   Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

  Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)  Mai detaliat, cu -și- mai multe informații...

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala) Tehnologia Energiei Vitale & Forței Vitale;
technologia viitorului, acum!

Tehnologie de vârf: Tehnologia Chi & Tehnologia Pranică & Tehnologia Orgone = Tehnologia Energiei & Forței Vitale

Echipamentele de Energie Vitală & Fortă Vitală, în timpul functionării, genereaza- și emit (încontinuu și neîncetat) Energie Vitală & Forță Vitală benefica, pozitiva și creativa, ce poate fi preluata- și utilizata în orice / fiecare activitate dorită !!


Tehnologia Energiei Vitale
& Forței Vitale,

respectiv, Echipamentele de Energie Vitală & Fortă Vitală pot fi folosite-, și se pot combina usor-, elegant și eficient(!) cu

:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Neuro-Tehnologia

JU 1000 :: Neuro-TehnologiaT (Echipamentele Mentale și PsichoTrainere)meditatie și relaxare, eliberare de stress, revitalizare, imbunatatirea memoriei, invatare rapida | Echipamentele de Energie- și Forta Vitalaadica; Technologia Frecventelor Joase- și Ultra-joase, rezultand Echipamentele Mentale & PsihoTrainere.

Energia Vitală & Forta Vitala generata și emanata de Generatoarele de Energie Vitală & Forta Vitala integrate in Echipamente, poate fi modulata in spectrul Frecventelor Joase- si UltraJoase, Echipamentele noastre dede Energie Vitală & Forta Vitala pot fi setate ca sa oscileze pe aceste Frecvente Joase- și Ultrajoase dorite si -special- alese.

Recomandat in primul rand pt meditatie și relaxare, eliberare de stress, revitalizare, imbunatatirea memoriei, invatare rapida, etc-.

Website-uri dedicate: www.echipamentmental.ro / www.echipamentementale.ro | www.psihotrainer.ro

:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer™: Energizarea-, optimalizarea- și purificarea apei și a hrănii

Echipamentele de Energie- și Forta Vitala de tipul AquaOptimizer sau AquaVita | Energizarea-, optimalizarea- și purificarea apei și a hraniiAO 2000 - AquaOptimizer, Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer pt energizarea-, optimalizarea și purificarea apei potabile, precum și a hranii zilniceadica; Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitala de tipul AquaOptimizer™ sau AquaVita.

Energizarea (încarcarea cu Energie Vitală & Forta Vitala benefica)- și purificarea apei potabile și optimalizarea ei (rezultând ApăVie!), precum și a hranei.

Echipamentele noastre de Energie Vitală & Forta Vitala, revitalizeaza-, optimalizeaza și purifica -in doar cateva secunde- apa potabila (adica, din punct de vedere energetic- elimina informatiile negative, nocive și daunatoare care s-ar putea afla in ea, și o re-inlocuieste cu informatia originala; pozitiva și benefica).

Website-uri dedicate: www.aquavital.ro | www.aquavitalita.ro

:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Radionica (Psionica & Psihotronica)

RAD 2400 HD :: Dispozitiv Radionic alimentat- și actionat cu Energie- și Forta VitalaRadionica (Psionica & Psihotronica) | Programare diferite trend-uri | Echipamentele de Energie- și Forta Vitalapt programarea diferitelor trend-uri dorite.
Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitala de tip Radionic (adica; Dispozitivele Radionice alimentate- și actionate cu Energie Vitală și Forta Vitala), pot fi setate pt diferite 'trend'-uri, cu ajutorul lor pot fi gasite și 'luate' ratele radionice ale oriceri fiinte, ale oricarui obiect, respectiv oricarei situatii dorite.

Sunt folosite și pt a "fotografia" și a "ingheta" o forma de gând a unui trend / eveniment dorit și programat -spre manifestarea lui-, precum, și de a avea legaturi structurale stabile și non-fluctuante, care persista, pt marirea ratei de succes a programarii radionice.

In timp ce dispozitivul radionic stabileste 'legaturile structurale' stabile, Generatorul de Energie Vitală & Fortă Vitala (Generatorul Orgone / Generator Orgonic = Generatorul Chi) incorporat și integrat in Echipamentul de Energie Vitală & Forta Vitala, furnizează- și asigura fluxul de energie necesara pentru a conecta energia de cadru dorita ('trend'-ul vizionat și dorit) cu tinta imaginata (persoana 'target').

Website-uri dedicate: www.radionica.ro | www.psihotron.ro | www.psionica.ro

Manifestare Astro-Dinamica :: JU 99:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Astrologia (Manifestare Astro-Dinamică™)

prin programarea și setarea diferitelor trend-uri astrologice.
Sunt realizate prin-, și cu ajutorul simbolurilor planetare și energiilor zodiacale, iar -pt a a le acorda-, și influenta cu un câmp puternic de Energie Vitală & Forta Vitala, sunt utilizate impreuna -mai ales- cu Generatoarele de AstroTrend-uri) si Programul Radionic de 'Manifestare Astro-Dinamica'.

Website dedicat: www.astrotrend.ro

:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Feng Shui | Feng Shui Dinamic™

Feng Shui Dinamic :: JU 99Cu ajutorul acestei tehnologii noi și performante veti putea energiza și încarca cu energii pozitive, benefice, creative și dinamice Feng Shui -Energia Vitala CHI- la alegerea Dvs., in functie de scopul urmarit, spatiile și locatiile în care traiti (locuinta si/sau camerele din apartamentul Dvs.), și spatiile în care lucrati (biroul si/sau locul de munca), fara însa a fi nevoit ca sa le reamenajati, redecorati sau reconstruiti (conform ideilor -deja- invechite și depasite a Feng Shui-ului traditional) !!

Folosind Feng Shui Dinamic, veti avea, flexibilitate maxima, veti putea seta- și proiecta energiile creative Feng Shui dorite- și alese chiar de Dvs. -in functie de ceea ce doriti sa realizati și sa obtineti, în oricare spatiu si/sau in orice colt al locuintei -sau a biroului Dvs.- practic, oriunde -in orice loc- doriti ca aceste energii benefice sa fie active (!).

Website-uri dedicate: www.fengshuidinamic.ro | www.fengshuiplus.ro

Program Radionic de Manifestare :: TehnoMagie:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Magia | Tehno Magie™

Tehno-Magie -si- pe calculator cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forta Vitala și a Programelor Radionice de Manifestare !

Folosindu-le cu creativitate și dibacie, veti fi întotdeauna în avantaj fată de ceilalti, care -încă- nu au auzit-, și nu utilizează această tehnologie de ultimă oră !

Website dedicat: www.tehnomagie.ro

:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Energizare cu ajutorul Chi Card-ului

Pentru cei care nu doresc sa aiba un Echipament de Energie Vitală & Forta Vitala propriu, pe care pot ca sa-l "butoneze" cand vor, si se multumesc doar ca sa preieie Energia Vitală & Forta Vitala fara a fi nevoit sa faca diferite setari, si sa-l foloseasca -constient!- pt obtinerea diferitelor scopuri, atunci pt ei este avantajos un Chi Card propriu si personal, activ si valid pe o durata bine determinata de perioada de timp (de la o luna, pana la un an, sau -desigur- si mai mult...).

Website-uri dedicate: www.chicard.ro | www.cardchi.ro


Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: New LifeEnergy & LifeForce Technology.
Vezi si pagina 'Bibliografie recomandata'.
© Traducerea, redactarea, editarea si adaptarea: Sandor -ALeX- Dezsi. Toate drepturile rezervate ! © Copyright

  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala)

Noua Tehnologie a Energiei Vitale & Forței Vitale Universale

Avantajele utilizării și folosirii -Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală

Tehnologia Energiei Vitale & Forței Vitale

     se poate ușor-, elegant și eficient(!) combina cu

Tehnologia Energiei- si Fortei Vitale NEURO-TEHNOLOGIA™ si ECHIPAMENTELE MENTALE & PSIHOTRAINER-e; pt meditatie si relaxare, revigurare si revitalizare, invatare rapida, eliberare de stress, armonizare, etc.

m AQUA Optimizer: Optimalizare apă și hrană. Energizați, încărcați cu energie- și forță vitală benefică-, și optimalizați apa potabilă și hrana Dvs. zilnică -de la orice distanță!-.

Tehnologia Energiei- si Fortei Vitale RADIONICA (-in afara celor amintite mai sus; pt a "fotografia" si a "ingheta" o forma de gand a unui trend dorit si programat, de a avea legaturi structurale sigure, stabile si non-fluctuante, care persista, pt procesul de manifestare si materializae forme gand, etc.)

mMAGIA. Tehno-Magie -si pe calculator cu ajutorul Programelor RADIONICE de Manifestare-!

Tehnologia Energiei- si Fortei Vitale ASTROLOGIA, prin programarea diferitelor trend-uri astrologice (cu ajutorul simbolurilor planetare si e ergii zodiacale)

Tehnologia Energiei- si Fortei Vitale FENG SHUI. Cu ajutorul acestei tehnologii noi si performante veti putea energiza si încarca cu energii pozitive, benefice, creative si dinamice Feng Shui -CHI-, spatiile în care traiti (locuinta si/sau camerele din apartamentul Dvs.), si spatiile în care lucrati (biroul si/sau locul de munca), fara însa a fi nevoit ca sa le reamenajati, redecorati sau reconstruiti (conform ideilor -deja- invechite si depasite a Feng Shui-ului traditional) !!!

Kit Feng-Shui bagua
Kit-ul Feng Shui Dinamic (JU 99 + PBT 2400 + Program Feng Shui Plus+) cu harta bagua

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

Cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală, de tipul:

Echipamente de Energie Vitală & Forta Vitala Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e

LPOG 2400: ECHIPAMENT MENTAL. Echipamente pentru meditatie, relaxare si revigorare. Echipamente de activare, dezvoltare si perfectionare a mintii si a inteligentei, si pt dezvoltarea personalitatii- si a sinelui.  Echipamente de Energie- si Forta Vitala Chivă puteți transpune -ușor și comod, doar in cateva minute- in starea mentala dorita oricand, si puteti mentine aceasta stare mult mai mult decat cu alte echipamente sau metode similare, practic, pana cand doriti Dvs.
Echipamente recomandate pt meditatie, relaxare, -re-vitalizare, marirea memoriei, invatare rapida, etc.
Website-uri dedicate: www.echipamentmental.ro & www.echipamentementale.ro | www.psihotrainer.ro

RAD 2400 HD :: Dispozitive Radionice :: Echipamente de Energie- si Forta VitalaEchipamente de Energie- si Forta VitalaEchipamente de Energie- si Forta Vitala Dispozitive Radionice, Aparate Psionice & Psihotronice

alimentate-, actionate- si propulsate cu Energie Vitală & Forta Vitala Universala (Radionică de Putere), veti putea programa situatii- si TREND-uri -complexe- pt a va atinge scopurile si a obtine telurile programate
Website-uri dedicate: www.radionica.ro | www.psihotron.ro | www.psionica.ro

[In general putem afirma / spune, ca noile si modernele tipuri de Echipamente Mentale & PsihoTrainere stiu tot ceea ce stiu si Generatoarele de Energie Vitala, precum si ca, Dispozitivele Radionice stiu tot ceea ce stiu si noile Echipamente Mentale si PsihoTrainer-e].

Echipamente de Energie- si Forta Vitala AquaVita și Aqua OptimizerAO 2000 - AquaOptimizer, Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer pt energizarea-, optimalizarea si purificarea apei potabile, precum si a hranii zilnice

veti putea energiza, optimaliza, incarca, -din punct de vedere energetic- curata- si revitaliza apa potabila si hrana Dvs.
Website-uri dedicate: www.aquavital.ro | www.aquavitalita.ro

...și a metodelor de

Echipamente de Energie- si Forta Vitala AstroTrend și Manifestare Astro-DinamiceEchipamentele de Energie- si Forta Vitala :: Manifestare Astro-Dinamice

va veti putea inconjura-, veti putea seta- si utiliza energii planetare- si zodiacale, care sunt cele mai bune si mai eficiente -la un moment dat- pt Dvs.
Website dedicat: www.astrotrend.ro

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Feng Shui Dinamic™ și Feng Shui Plus+™feng shui dinamic feng shui plus manifestation program

veti putea energiza-, curata-, incarca- si optimiza din punct de vedere energetic spatiile in care traiti si/sau lucrati, locuinta si/sau biroul Dvs., cu energiile benefice-, pozitive- si optime, fara insa a fi nevoit sa o redecorati- sau rearanjati !
Website-uri dedicate: www.fengshuidinamic.ro | www.fengshuiplus.ro

Echipamentele de Energie- si Forta Vitalã Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală va veti putea energiza si incarca cu Energii- și Forte Vitale creative, optime, modulate, puternice si benefice propria persoana, precum si pe cei apropiati si pe cei dragi! Checkmark

respectiv -cu ajutorul unui accesoriu special- a

Echipamente de Energie- și Forta Vitala :: Generatoare Orgonice și Chi Chi Card-ului

Chi-Card, Card de Energie- si Forta Vitala Chi, Prana, Orgon, Bio-Energievă puteti incarca -periodic, la un preț mai mult decât atractiv-- cu Energie Vitală & Forta Vitala pozitiva si benefica.
Chi Card-uri personale, valide si active de la o luna pana la mai multi ani...
Website-uri dedicate: www.chicard.ro | www.cardchi.ro

iar, cu ajutorul

   Echipamente de Energie- și Forta Vitala :: Generatoare Orgonice și Chi Tehnologiei Fortei Vitale și a Echipamentelor de Energie Vitală & Forta Vitala

-in general-
va veti putea energiza- și incarca cu Energii- și Forte Vitale pozitive-, creative-, optime-, -adecvat- modulate, puternice- și benefice, propria persoana, precum și pe cei apropiati și pe cei dragi!   Checkmark :: Echipamente de Energie- și Forta Vitala :: Generatoare Orgonice și Chi

Da, -toate- astea va ofera aceasta puternica Tehnologie; cea a Energiei Vitale & Fortei Vitale!

Toti aceia, care comanda Echipamente de Energie Vitală & Forța Vitală® (si doar aceia!) vor obtine -gratis!- informatiile necesare despre Energia Vitală și Forta Vitala, despre legile universale ce guverneaza aceasta energie, despre functionarea Generatoarelor de Energie Vitala, despre "legea manifestarii", pasii ce trebuie facuti pt stabilirea scopurilor si atingerea telurilor programate, vor avea acces la paginile "secrete" pe care doar posesorii Echipamentelor le pot accesa, vor primii toate informatiile necesare si utile pt a cunoaste functionarea Echipamentelor, si pt a utiliza la capacitatea maxima (100%- si in totalitate) Echipamentul- sau Echipamentele de Energie Vitală si Forta Vitala comandate.

Tehnologia Energiei- și Forței Vitale | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitalã -în general- pot fi împărțite în două -mari- categorii:

w Echipamente de Energie Vitală & Forta Vitală care energizeaza- și incarca cu Energie Vitală & Forță Vitală apa potabila și hrana cotidiană.
Fără excepție, fiecare echipament al nostru intră în această gamă largă și în această -primă- categorie!

w Echipamente de Energie Vitală & Forta Vitală care -pe langa faptul ca pot energiza- și satura cu energie- și forta vitală apa potabila, însă -în plus!- pot elimina dpdv energetic informatiile nocive- și negative care se pot afla in apa potabila pe care doriti sa o consumati.
Aceste echipamente sunt cele de tipul Aqua Optimizer®.
[AO 1100, AO 2000, LPOG 2400 DL, LPOG 2400 HD, PFC 2000 & 2400, Sport Performer 2400 HD, RAD 2000, RAD 2400 HD, RAD 5 / ATG 5, ATG 12 / ATGS 12000]

respectiv -o alta categorizare-:

-  Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e
                                            Echipamente pt meditatie si relaxare

  blueb.gif (65 bytes)  Echipamente de Energie si Forta Vitala de tipul Standard (VITA / VITAL)
   yellowball -precum si Generatoarele de Forta Vitala- pot fi utilizate -printre altele- și pentru
            r energizare, pt incarcarea si energizarea diferitelor corpuri -pe mai multe planuri- și -cele de tipul AO- incarcarea cu Forta Vitala a apei potabile si a hranei, eliminarea informatiilor nocive, respectiv pt vitalizare si relaxare
[AO 1100, AO 2000, JU 99, JU 1000]

   yellowball noile tipuri de Echipamente Mentale -pe langa cele enumerate mai sus!- pot fi utilizate ca si cele mai moderne si eficiente "Mind Machines", printre altele si pt
            r relaxare, meditatie, contemplatie, pt sincronizarea- și armonizarea celor 2 emisfere ale creierului, pt invatare rapida, pt dezvoltarea- și desavirsirea personalitatii, etc.
[JU 99, JU 1000, LPOG 2400 DL, LPOG 2400 HD, PFC 2000 & 2400, Sport Performer 2400 HD]

-  Dispozitive Radionice, psionice & psihotronice

   yellowball pe langa cele enumerate mai sus (!), dispozitivele Radionice alimentate si propulsate cu Energie Vitală & Forță Vitală pot fi folosite pentru a
            r trimite Energie Vitală & Forță Vitală benefica si creatoare, oriunde si pentru orice dorim, respectiv pentru
            r programare de trend-uri (adica; cu ajutorul Echipamentului veti putea gasi, seta si programa codurile radionice pt oricine si orice, pt orice persoana, obiect sau situatie -trend- vizualizata, iar Generatorul de Energie Vitala inglobata in Dispozitivul Radionic va emana- și va asigura incontinuu- și in permanenta energia-, forta si puterea creativa necesara programului radionic setat pentru a se manifesta, pentru a se materializa si a apare -si- pe planul fizic).
(Trend = situatie, tendinta -dorita si programata-)
[RAD 1000, RAD 2000, RAD 2400 HD, RAD 5 / ATG 5, ATG 12 / ATGS 12000]

Deci -pt o mai bună întelegere-;

gelb Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare Chi /Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice integrate, (de tip Standard) pot fi folosite pt energizare, -re-vitalizare si incarcare (pana la saturatie!) cu Energie Vitală & Forță Vitală - și ca Echipamente Mentale oscilland pe -o singura- frecventa -ultra-joasa fixa -.

blueb.gif (65 bytes) Echipamentele Mentale & PsihoTrainer-e actionate cu Energia Vitala -in afara de cele de mai sus amintite- se pot utiliza pentru meditatie, relaxare, contemplatie, regenerare, sincronizarea celor doua emisfere ale creierului, invatare rapida, cresterea sinelui si dezvoltarea personalitatii.

hellblau Dispozitivele Radionice, psionice & psihotronice alimentate si propulsate cu Energie Vitală & Forță Vitală pot fi folosite -in afara ce cele enumerate mai sus- și pentru programarea de "trend"-uri (adica, cu ajutorul lor puteti lua si defini rata radionica a oricarui obiect, a oricarei persoane si a oricarei situatii si eveniment dorit si programat, iar Generatorul de Energie Vitală & Forță Vitală inglobat va emite, conferi si transmite transferand trend-ului vizualizat si ales incontinuu si neincetat Energie Vitală & Forță Vitală (!), spre a se manifesta si spre a se materializa si pe planul fizic, pt a deveni realitate).

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala:: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala AquaOptimizer  Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală integrate  |  Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice

O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !

:: JU 99 | JU 1000 | PCHD | LPOG 2400 DL | LPOG 2400 HD | PFC 2000 | PFC 2400 | Sport Performer 2400 ::
:: AO 1100 | AO 2000 ::
:: RAD 1000 | RAD 2000 | RAD 2400 HD ::
:: RAD 5 / ATG 5 | ATG 12 / ATGS 1200 ::

 

 
E-Mail / Mesaj SiteMap / Harta Site Home / Pagina index
:: 7 chakre | Centre energetice sublime Pranice ::  |  www.7chakre.ro / Ce pot-, și ce nu pot face Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală pt Dvs.? ~ | ~ Prana & Energia Vitală Pranică: Forța și Puterea Universului, acum, la îndemâna Dvs.! ~ | Template: minni-ro | 7 chakre
Titlul paginii web / Title: Ce pot-, și ce nu pot face Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală pt Dvs.? ~ | Descripția paginii / Description: :: 7 CHAKRE | Energizare-, încărcare- și purificare chakre (centre de energie sublimă pranică) cu ajutorul Echipamentelor generatoare de Energie- și Forta Vitala Pranica Universala | Protecție- și siguranță energetică, Energie și Vitalitate ::  |  Site slogen: Energie- si Vitalitate pt CHAKRE, pentru protectia si succesul Dvs.! :: Asigurati energie- si dati forta (vitala) gandurilor Dvs. pozitive si ideilor constructive pentru manifestare!
Referer:  |  Distribuție: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata Europa și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Consultații   |   :: 7 chakre | Centre energetice sublime Pranice :: / Ce pot-, și ce nu pot face Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală pt Dvs.? ~
[ www.7chakre.ro / Ce pot-, și ce nu pot face Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală pt Dvs.? ~ | Contact :: Email / Mesaj | Hartă site | www.7chakre.ro /Ce-pot---si-ce-nu-pot-face-Echipamentele-de-Energie-Vitala---Forta-Vitala-pt-Dvs---- | minni-ro | 7 chakre ]
Keywords: chakre, 7 chakre, prana, energie pranică, energie, forta, vital, bio, vitală, energie vitala, forta vietii, orgon, od, radionica, mental, apavie, energizare, vitalizare, generator energie, vital, forta vietii, relaxare, aura, kundalini, forță, chi, generator
7 CHAKRE :: Energizarea si purificarea CHAKRE-lor, a centrelor sublime energetice cu ajutorul Echipamentelor -generatoare- de ENERGIE- și FORȚĂ VITALĂ Pranică | Prana - energia pranica, chi-qi, ki-kí, od, orgon-orgone, bio-energie
USA | LifeEnergy & LifeForce Equipments powered by Chi Generators & Prana Generators & Orgone Generators ÉletErőt és ÉletEnergiát generáló Készülékek LifeEnergy & LifeForce generator Equipments Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala EU | European Union / Uniunea Europeana ~
Mai detaliat, cu și mai multe informații:
www.energie-vitala.com  |  www.energievitala.ro