www.7chakre.ro
:: 7 chakre | Centre energetice sublime Pranice ::
~ Prana & Energia Vitală Pranică: Forța și Puterea Universului, acum, la îndemâna Dvs.! ~
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala
 
 
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala
www.7chakre.ro / Chi Card | Accesorii speciale de Energie Vitală: Card Chi personalizat ~ »»
 
:: 7 chakre ::    
 
 
 

Chi Card | Accesorii speciale de Energie Vitală: Card Chi personalizat ~


Chi Card | Despre Chi Card (mai detaliat)
Nou: Chi Card pe telefonul mobil (!)  |  Manual general utilizare Chi Card
Prețuri / Comenzi Chi Card

  »»   

Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții ”Omul este produsul gândurilor sale. Ceea ce gîndeşte, aceea devine”.
Buddha


Chi Card-ul Dvs. personal și individualizat este modalitatea cea mai ieftina, dar și cea mai eficientă pt a Vă înconjura- și încărca cu Energie Vitală & Forță Vitală benefică și pozitivă.Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)
Folosiți-o!

Chi Card -ul Dvs. -unic și personalizat- Chi-Card, Card de Energie- si Forta Vitala Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie

reprezinta o sursa inepuizabila de Energie Vitală & Forță Vitală creativa si benefica in buzunarul- sau portmoneul Dumneavoastra, si asigura o aprovizionare continua cu Energie- și Forță Vitală CHI, impreuna cu toate avantajele- si beneficiile utilizarii acesteia!

Preluati- si utilizati -constient!- aceasta Energie Vitală & Forță Vitală omniprezenta-, pozitiva- si benefica ce emana din Card-ul Dvs. Chi -unic si personalizat-, in- si spre avantajul- si succesul Dvs.!

Cu ajutorul Chi Card-ului, (Chi Card / cartela de Energie Vitală și Forță Vitală),

puteti acum sa va bucurati de toate avantajele transferului continuu de Energie Vitală și Forță Vitală Chi, si, desigur -implicit- si de toate avantajele si beneficiile utilizarii acestei forte- si energii vitale universale, pozitive, creative si benefice.Chi-Card, Card de Energie- si Forta Vitala Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie | yoga / meditatie / relaxare
Veti avea un izvor nesecat- cu un flux puternic de Energie- și Forță Vitală pozitiva si benefica pt mai putin de pretul unei cafele pe zi.(!)

Puteti avea acum intreaga energie-, forță- și putere de care aveti nevoie, pentru a ...
Chi-Card, Card de Energie- si Forta Vitala Chi, Prana, Orgon, Bio-Energiet obtine succesul asigurat, mai repede- si mai usor
Chi-Card, Card de Energie- si Forta Vitala Chi, Prana, Orgon, Bio-Energiet obtine rezultate mai efective-, mai semnificative- si mai eficiente, care arata- si ajung mai departe decat inainte oricand
Chi-Card, Card de Energie- si Forta Vitala Chi, Prana, Orgon, Bio-Energiet preluati controlul in planul mental si sentimental (in dragoste, in afaceri, in management-ul valorilor, al banilor, in conducere si charisma, etc.) si sa preluati controlul asupra vietii- si a destinului insasi!

Energia Vitală și Forța Vitală emisă de Chi Card-ul Dvs. valid și activ, poate fi 'modulată' pt obținerea uni 'trend' anume dorit, prin -diferite- simboluri -astrologice și/sau magice.

Pastrati- si purtati Cardul CHI in permanenta la- si cu dumneavoastra, si in curand veti fi energizat si re-vitalizat, veti fi incarcat cu Energie Vitala Chi benefica si pozitiva.
Comandati-va si activati-va Cardul CHI personal cât mai repede !!
Chi-Card, Card de Energie- si Forta Vitala Chi, Prana, Orgon, Bio-EnergieChi-Card, Card de Energie- si Forta Vitala Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie

  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala)Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

  »»   

Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții ”Ai în interiorul tău în acest moment tot ceea ce ai nevoie pentru a te descurca cu tot ceea ce lumea ți-ar putea scoate în cale.”
Brian Tracy

  »»   Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala)

Chi Card
-ul Dvs. personal și individualizat este modalitatea cea mai ieftina, dar și cea mai eficientă pt a Vă înconjura- și încărca cu Energie Vitală & Forță Vitală benefică și pozitivă. Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)
Folosiți-o!

Chi Card:
Cartela Dvs. personală și personalizată de Energie Vitală & Forță Vitală

Chi-Card & Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala

Chi Card -ul Dvs. -unic și personalizat-

reprezinta o sursa inepuizabila de Energie Vitală & Forță Vitală creativa si benefica in buzunarul- sau portmoneul Dumneavoastra, si asigura o aprovizionare continua cu Energie Vitală & Forță Vitală CHI, impreuna cu toate avantajele- si beneficiile utilizarii acesteia! ceasca de cafea | Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala UniversalaDaca aveti nevoie de energie, in loc de al doilea-, treilea, a patra-, sau (hmmmm...) a cincea ceasca de cafea, mai bine folositi Chi Card-ul Dvs. personal pt a va activiza, energiza si -re-vitaliza (la mai putin de pretul unei cafele pe zi)!!

Preluati- si utilizati -constient!- aceasta Energie Vitală & Forță Vitală omniprezenta-, pozitiva- si benefica ce emana din Card-ul Dvs. Chi -unic si personalizat-, in- si spre avantajul- si succesul Dvs.!

Cu ajutorul Chi Card-ului,

respectiv datorita fluxului -masiv- de Energie Vitală & Forță Vitală emanata din Card-ul Chi, puteț să:
Chi-Card, Card de Energie- si Forta Vitala Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie :: AO 2000 Aqua Optimizer: Echipament de Energie- si Forta Vitala energizand- si incarcand cu Forta Vitala benefica un pahar de apa proaspata = ApaVie Chi-Card, Card de Energie- si Forta Vitala Chi, Prana, Orgon, Bio-Energiebox2 va energizati, si sa va revitalizati
Chi-Card, Card de Energie- si Forta Vitala Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala va protejati energetic de orice atac psihic (vroit sau involuntar)
Chi-Card, Card de Energie- si Forta Vitala Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala va curatati, si sa va incarcati- si sa va intariti -energetic- aura (si implicit sistemul imunitar)
Chi-Card, Card de Energie- si Forta Vitala Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala va energizati cele 7 chakre (totodata si echilibrand-ule)
Chi-Card, Card de Energie- si Forta Vitala Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala meditati- si sa relaxati mai corespunzator (atingand nivele mult mai adanci si mai benefice), si astfel sa eliminati -cu usurinta- stres-ul
Chi-Card, Card de Energie- si Forta Vitala Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala va incarcati bautura- si hrana zilnica cu Energie Vitală & Forță Vitală benefica
Chi-Card, Card de Energie- si Forta Vitala Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala va hraniti animalele de casa cu apa energizata, si cu apa-vie
Chi-Card, Card de Energie- si Forta Vitala Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala udati plantele din casa- si gradina cu apa energizata (veti fi uimit- si va veti bucura de rezultate)
Chi-Card, Card de Energie- si Forta Vitala Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala folositi -in general- pt eliminarea unor obiceiuri negative, si inlocuirea lor cu obiceiuri bune/pozitive (de ex. controlul greutatii, etc.)
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

Datorita Card-ului Chi (Chi Card / cartela de Energie Vitală & Forță Vitală),

Chi-Card, Card de Energie- si Forta Vitala Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie | in imagine: AO 2000 Aqua Optimizer: Echipament de Energie- si Forta Vitala energizand- si incarcand cu Forta Vitala benefica hrana / un mar proaspatputeti acum sa va bucurati de toate avantajele transferului continuu de Energie Vitală & Forță Vitală Chi, si, desigur -implicit- si de toate avantajele si beneficiile utilizarii acestei forte- si energii vitale universale, pozitive, creative si benefice.
Veti avea un izvor nesecat- cu un flux puternic de Energie Vitală & Forță Vitală pozitiva si benefica pt mai putin de pretul unei cafele pe zi.(!)

Prin ajutorul Card-ului Dvs. Chi, veti simtii instantaneu campul- si fluxul de Energie Vitală & Forță Vitală Universală, benefica, pozitiva si creativa, si in cateva secunde veti incepe ca sa va incarcati cu ea!

"Secretul" succesului Dvs.

Chi Card: secretul vitalitatii Dvs.!-deasemenea, secretul insasi al Chi Card-ului- constă în prezența acestei energii mistice, din receptionarea- si preluarea -constienta(!)- a campului- si fluxului puternic de Energie Vitală & Forță Vitală (emanata din Card-ul Chi), precum si utilizarea- si folosirea ei in -toate- activitatile dorite, -si- pt obtinerea "Trend"-urilor programate !

Puteti avea acum intreaga energie-, forta- si putere de care aveti nevoie, pentru a ...
Chi-Card, Card de Energie- si Forta Vitala Chi, Prana, Orgon, Bio-Energiet obtine succesul asigurat, mai repede- si mai usor
Chi-Card, Card de Energie- si Forta Vitala Chi, Prana, Orgon, Bio-Energiet obtine rezultate mai efective-, mai semnificative- si mai eficiente, care arata- si ajung mai departe decat inainte oricand
Chi-Card, Card de Energie- si Forta Vitala Chi, Prana, Orgon, Bio-Energiet preluati controlul in planul mental si sentimental (in dragoste, in afaceri, in management-ul valorilor, al banilor, in conducere si charisma, etc.) si sa preluati controlul asupra vietii- si a destinului insasi!
Comandati-va si activati-va Cardul CHI personal cât mai repede !!!
Chi-Card, Card de Energie- si Forta Vitala Chi, Prana, Orgon, Bio-EnergieChi-Card, Card de Energie- si Forta Vitala Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie

Scopul Chi Card-ului (Card-ul CHI)

meditationeste de a va ajuta in toate aspiratiile personale spre aspectele bune in viata: putere, intelepciune, cunoastere, succes in afaceri si relatii personale, liniste sufleteasca, si multe, multe altele.

Preluand -constient!- cantitatea- si fluxul -neincetat- de Energie Vitală & Forță Vitală, si -desigur- actionand in directia obtinerii scopurilor-, telurilor- si rezultatelor programate, ele vor aparea mai repede in viata Dvs., si se vor manifesta mult mai usor, decat fara ajutorul- si suportul -vital- al Energiei- și Forței Vitale Universale !

apavie | un pahar de apa proaspata incarcata cu Energie- si Forta Vitala benefica si pozitiva cu ajutorul Chi Card-ului Puteti incepe sa folositi Cardul Dumneavoastra CHI pentru a crea- si genera

APĂ Vie - APĂ Energizată

si sa o incarcati -pana la saturatie- cu Energie Vitală & Forță Vitală:
inaintea efectuarii Testului de transfer la distanta a Energiei- si Fortei Vitale, pregatiti un pahar de apa buna- si de calitate. Luati o inghititura pentru inceput, pentru a putea compara mai tarziu.
Puneti acest pahar deasupra Cardului CHI pentru cca. 5-7 minute (sau putin mai mult).
Gustati din nou!
Veti fi uimit de gustul bun si catifelat al apei energizate !
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

Pastrati- si purtati Cardul CHI in permanenta la- si cu dumneavoastra, si in curand veti fi incarcat cu Energie Vitala benefica Chi.

Card-ul ChiChi-Card, Card de Energie- si Forta Vitala Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie | yoga / meditatie / relaxare

reprezinta sursa dumneavoastra de Energie care va ajuta sa actionati -si- de la distanta, pentru a va face visele sa devina realitate, si pentru a conferi actiunilor dumneavoastra suportul de care au nevoie, pentru a se realiza, a se manifesta-, si pt a obtine ceea -tot- ceea ce va doriti.

Energia Vitală și Forța Vitală emisă de Chi Card-ul Dvs. valid și activ, poate fi 'modulată' pt obținerea uni 'trend' anume dorit, prin -diferite- simboluri -astrologice și/sau magice.

Dupa cum stiti deja, puterea Dumneavoastra este dependenta de propria Energie Vitală & Forță Vitală disponibilă. (!)

Chi Card: ideal pt meditatie si relaxareAcum, imaginați-vă ceva, ce este extraordinar... (!)
Inchideti ochii, si imaginati-va ca puteti sa proiectati o cantitate mare -si suficienta- de Energie Vitală & Forță Vitală CHI continua oricarui- sau oricaror domenii din viata Dumneavoastra, sau obiectivelor pe care doriti sa le obtineti-, imbunatatiti- si/sau intariti.

Imbunatatiti-va viata cu fluxul energetic de Energie Vitală & Forță Vitală emanată -îincontinuu- din Chi Card-ul Dvs. personal!

[ Pt a comanda vezi pagina Catalog / Lista de pret.
Discount-uri speciale pt perioade de valabilitate mai lungi ]

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

  »»   

Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții ”Nu e important de unde începi, ci unde ajungi.”
Zig Ziglar

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Chi Card-ul Dvs. personal si individualizat este modalitatea cea mai ieftina dar si cea mai eficace pt a va incarca cu Energie- si Forta Vitala benefica si pozitiva.
Chi-Card & Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala

ACUM

Chi Card:
Cartela Dvs. personală de Energie Vitală & Forță Vitală

   

și pe TELEFONUL Dvs.!!


Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri si grimoir-uri magice -pe CD- :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala :: Pachete de filtre archetipale :: Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri si grimoir-uri magice -pe CD- CHI CARD pt protectie: Chi-Card & Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala +
Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri si grimoir-uri magice -pe CD- :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala :: Pachete de filtre archetipale :: Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri si grimoir-uri magice -pe CD- CHI CARD pt o noua dragoste: Chi-Card & Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala +
Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri si grimoir-uri magice -pe CD- :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala :: Pachete de filtre archetipale :: Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri si grimoir-uri magice -pe CD- CHI CARD pt bani (cresterea veniturilor): Chi-Card & Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala +
Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri si grimoir-uri magice -pe CD- :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala :: Pachete de filtre archetipale :: Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri si grimoir-uri magice -pe CD- CHI CARD pt energizarea chakrelor: Chi-Card & Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala + simboluri magice :: 7chakre :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala: Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri si grimoir-uri magice si astrologice -pe CD
etc., etc.
Trimiteti un E-Mail pt preturi si utilizare...

  »»   

Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții "Înainte de a face un lucru, trebuie să fim în stare să ni-l închipuim."
Dr. Gordon Livingstone

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Manual de utilizare general a

Chi Card-ului Dvs. personal și unic


Cel mai scurt și mai concis "Manual Universal de Utilizare" pentru Chi Card-uri


Chi-Card & Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala UniversalaIn perioada de timp cat Chi Card-ul Dvs. este valid si activ, el emite tot timpul -incontinuu si neincetat- Energie Vitală & Forță Vitală Universală (chi, ki, prana, od, orgon / orgone, fluid magnetic, bioenergie, etc., etc.) pura, nobila si pozitiva(!), care -desigur- poate fi preluata si folosita -constient- in toate aplicatiile si actiunile dorite !

Utilizarea Chi Card-ului este foarte simpla, dar tot atât de rentabila, profitabilă și eficienta !

Urmati -va rugam- pasii- si recomandarile de mai jos...

Chi Card Conștientizați prezența Energiei- și Forței Vitale.

Chi Card Percepeti- si simtiti CONȘTIENT Energia Vitală si Forta Vitala Universala emanata din Chi Card-ul Dvs. personal.

Chi Card Preluati CONSTIENT aceasta energie mistica (Energia Vitală si Forta Vitala), direct din Chi Card.

Chi Card Folositi-o si utilizati-o CONSTIENT in oricare (/ fiecare) activitate dorita (indiferent daca ea este una fizica-, eterica-, astrala- si/sau mentala).

Chi Card Daca doriti sa "modulati" Energia Vitală si Forta Vitala emanata din Chi Card-ul Dvs., atunci puteti folosi un simbol -magic- din pachetul de filtre (de exemplu: "Alfabetul Dorintelor"), impreuna cu Chi Card-ul, pt obtinerea "trend-ului" respectiv.

Chi Card Daca doriti sa energizati apa potabila (sau hrana Dvs. zilnica), atunci puneti paharul de apa (sau farfuria respectiva) pt cateva minute pe Chi Card-ul Dvs. personal activ si valid.
In timp ce consumati apa energizata -si savurati gustul ei placut- puteti sa o "modulati" si virtual, printr-o forma gand anume, putand-ui atasa informatia respectiva. Apa, avand memorie, va prelua- si va purta informatia respectiva, predand-o -practic- tuturor celulelor din corpul Dvs, cu care intra in contact.

Chi Card Intăriți scutul Dvs. energetic (aura), pt protectia Dvs. energetica si pt a nu putea fi atacat psihic sau influentat negativ.

Chi Card Țineți asupra / lângă / aproape de Dvs. Chi Card-ul personal și activ când doriți ca să va încărcați cu Energie Vitală & Forță Vitală benefică și pozitivă.
Dacă simțiți că v-ați încărcat deja și nu doriți -să preluați- mai multă energie, doar puneți Chi Card-ul destul de departe de Dvs.

Chi Card Încărcați-vă periodic și regulat cu această Energie Vitală & Forță Vitală dinamică, pozitivă, nobilă și pură. (!)

Notă:
Desigur, pentru toți cei care au comandat Chi Card (sau Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală Universală) de la noi, pe langă accesul la paginile interne unde vor gasi -pe langa 'Manualul de Utilizare online- si alte informatii utile care sunt date doar posesorilor de Chi Card-uri si / sau Echipamente, vor primii și informații mult mai detaliate și mai ample despre Chi Card-ul sau Echipamentul / Echipamentele comandate, tocmai pentrua le utiliza la potențialul maxim.

:: Informatii interne (doar pt posesorii de Echipamente de Energie Vitală si Forta Vitala)  »» Echipamente de Energie- si Forta Vitala

  »»   

Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții "Materia este FORȚĂ latentã și FORȚA este materie liberã, neîncãtusatã".
Școli ezoterice

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

 Chi Card: Accesorii speciale
ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- si Forta Vitala :: Chi Card-uri Chi Card-uri personale / personalizate, active și valide
Energie- și vitalitate -continuă și neîntreruptă- la dispoziția Dvs., în buzunarul sau portmoneul Dvs.!
Sursa cea mai ieftină și convenabilă de Energie Vitală & Forță Vitală !

Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)
Comenzi prin E-Mail
Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card™ - Activare / Validare
i_CC_front.jpg (10034 bytes)
  Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala :: CHI Carduri Taxa activare / validare (platibil doar odata / prima oara-):
in loc de 19 Euro, acum doar 9 €
(sau echivalentul in RON)

Comenzi prin PayPal

Alegeți acum Chi Card-ul pe care doriți să îl comandați (durata validității)
Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #1
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala activ- si valid o luna: 9 € *
(sau echivalentul in RON)

Comenzi prin PayPal
Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card™ #3
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala activ- si valid 3 luni: 19 € *
(sau echivalentul in RON)

Comenzi prin PayPal
Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card™ #6
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala activ- si valid 6 luni: 36 €*
(sau echivalentul in RON)

Comenzi prin PayPal
Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card™ #9
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala activ- si valid 9 luni: 49 € *
(sau echivalentul in RON)

Comenzi prin PayPal

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card™ #12
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala activ- si valid 12 luni (un an): 59 € *
(sau echivalentul in RON)


Comenzi prin PayPal

* Preturile specificate nu contin 'taxa de activare' (vezi mai sus - platibil doar o singura data, la activarea și validarea Chi Card -ului personalizat)

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card™ #2A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala activ- si valid 2 ani: 99 € *
(sau echivalentul in RON)


Comenzi prin PayPal

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card™ #3A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala activ- si valid 3 ani: 139 € *
(sau echivalentul in RON)


Comenzi prin PayPal

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card™ #4A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala activ- si valid 4 ani: 169 € *
(sau echivalentul in RON)


Comenzi prin PayPal

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card™ #5A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala activ- si valid 5 ani: 239 € *
(sau echivalentul in RON)


Comenzi prin PayPal

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card™ #10A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala activ- si valid 10 ani: 369 € *
(sau echivalentul in RON)


Comenzi prin PayPal

* Preturile specificate nu contin 'taxa de activare' (vezi mai sus - platibil doar o singura data, la activarea și validarea Chi Card -ului personalizat)

Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala Chi Card™ + simboluri
De exemplu: Energizare Chakre
Chi Card / Carduri Chi + simboluri magice :: 7chakre :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala: Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri si grimoir-uri magice si astrologice -pe CD
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala filtru / simbol chakre: 1 € / buc.
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala Toate cele 7 simboluri: 5 €
(sau echivalentul in RON)

Comenzi prin PayPal

Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala Chi Card™-uri specifice
(Chi Card  + filtru / simbol)
De exemplu:
Chi Card / Carduri Chi + Simbol = O nouă dragoste
Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala Pachete de simboluri: Dragoste, Eliminare stress, Charisma, Concentrare, Energie & Vitalitate, Succese artistice, Jocuri de noroc, Protectie energetica, Siguranta in calatorie, Optmism & Succes, Chakre, etc., etc. (vezi "Pachetele de filtre si simboluri -magice-")
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala filtru / simbol: 1 € / buc.
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala 5 simboluri: 4 €, 10 simboluri: 7 €, 20 simboluri: 15 Euro €
(sau echivalentul in RON)

Comenzi prin PayPal

Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala Chi Card™ laminat
Chi Card / Carduri Chi
Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala Printat (color) și laminat, expediat și trimis prin poștă
 adăugați încă: +29 € (23+6=29€)
(sau echivalentul in RON)

Comenzi prin PayPal
  »»   
 

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipamente de Energie- si Forta Vitala Consultanță on-line [sau prin telefon]

Servicii și consultații oferite
privind Tehnologia Forței Vitale și Echipamentele -generatoare- de Energie- și Forță Vitală Universală

recomandata- si oferita toti acelora, care -in primul rand-
Echipamente de Energie- si Forta Vitala vor sa comande
iar în al doilea rând celora, care
Echipamente de Energie- si Forta Vitala au comandat deja Echipamente- de Energie- si Forta Vitala si / sau Accesorii


Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)

Comenzi prin E-Mail

39 € / h
(sau echivalentul in RON)


Comenzi prin PayPal
 
  »»   
  »»   

Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții ”Fă ceea ce poți, cu ceea ce ai, acolo unde ești, iar de restul nu-ți fă griji.”
Theodore Roosevelt

  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala) EMAIL / Mesaj

 
Obs.: Nu folosiți caracterele  ș / Ș, ț / Ț, î / Î, ă / Ă și â / Â (diacritice românești).
* Câmpuri obligatorii de complectat.
 Nume și prenume
 * Adresa e-mail
În legătură cu      
(vă rugăm, selectați)
     
 
Nr. telefon
 
 * Conținut / Mesaj
  * Introduceti caracterele -captcha- din imaginea alaturata (sunt șase caractere, nu conteaza litere mici sau mari / majuscule):
  
Nici nouă nu ne plac "spam"-urile!! Tocmai -și- de aceia,
Datele- și informaţiile personale sunt păstrate în siguranță și cu confidențialitate !


  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala)

Cu ajutorul Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală
(Generatoare Chi / Qi, Generatoare Pranice și Generatoare Orgonice, manufacturate din Orgonita® și SuperOrgonită®, direct de la Inventator & Producător !)

       Printre altele...
              Echipamente de Energie- și Forță Vitală acţionate cu Generatoare de Forţă Vitală
Echipamente generatoare de Energie Vitala actionate cu Generatoare de Forta Vitala | Programe de Manifestare
Energizați-vă -gratis!- și încărcați-vă cu Energie Vitală și Forță Vitală benefică »»
Acum (doar pt un interval de timp limitat) GRATIS: Test de transfer -la orice distanță!- a Energiei Vitale și Forței Vitale Universale »» 
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
Hartă site
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale
Echipamente
de Energie Vitală & Forță Vitală cu
Generatoare Chi /Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatore Orgon / Orgonice integrate

Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e :: Dispozitive Radionice & Psionice / Psihotronice | Programe Manifestare
Energizoare-, revitalizoare și optimalizoare apă- și hrană: AquaVita™ & AquaOptimizer™-e
Neuro-Tehnologie | Programare Neuro-Cibernetica | Programarea conștientă a realității
Manifestare Astro-Dinamică / Astro-Trend: Generatoare de Trend-uri Astrologice
E Magic! & Tehno-Magie: Magia Viitorului | Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+
Programe Radionice de Manifestare | Simboluri magice
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Informații interne ::      
doar pt posesorii de Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală  »» Echipamente de Energie- si Forta Vitala 

 
E-Mail / Mesaj SiteMap / Harta Site Home / Pagina index
:: 7 chakre | Centre energetice sublime Pranice ::  |  www.7chakre.ro / Chi Card | Accesorii speciale de Energie Vitală: Card Chi personalizat ~ | ~ Prana & Energia Vitală Pranică: Forța și Puterea Universului, acum, la îndemâna Dvs.! ~ | Template: minni-ro | 7 chakre
Titlul paginii web / Title: Chi Card | Accesorii speciale de Energie Vitală: Card Chi personalizat ~ | Descripția paginii / Description: :: 7 CHAKRE | Energizare-, încărcare- și purificare chakre (centre de energie sublimă pranică) cu ajutorul Echipamentelor generatoare de Energie- și Forta Vitala Pranica Universala | Protecție- și siguranță energetică, Energie și Vitalitate ::  |  Site slogen: Energie- si Vitalitate pt CHAKRE, pentru protectia si succesul Dvs.! :: Asigurati energie- si dati forta (vitala) gandurilor Dvs. pozitive si ideilor constructive pentru manifestare!
Referer:  |  Distribuție: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata Europa și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Consultații   |   :: 7 chakre | Centre energetice sublime Pranice :: / Chi Card | Accesorii speciale de Energie Vitală: Card Chi personalizat ~
[ www.7chakre.ro / Chi Card | Accesorii speciale de Energie Vitală: Card Chi personalizat ~ | Contact :: Email / Mesaj | Hartă site | www.7chakre.ro /Chi-Card---Accesorii-speciale-de-Energie-Vitala--Card-Chi-personalizat-- | minni-ro | 7 chakre ]
Keywords: chakre, 7 chakre, prana, energie pranică, energie, forta, vital, bio, vitală, energie vitala, forta vietii, orgon, od, radionica, mental, apavie, energizare, vitalizare, generator energie, vital, forta vietii, relaxare, aura, kundalini, forță, chi, generator
7 CHAKRE :: Energizarea si purificarea CHAKRE-lor, a centrelor sublime energetice cu ajutorul Echipamentelor -generatoare- de ENERGIE- și FORȚĂ VITALĂ Pranică | Prana - energia pranica, chi-qi, ki-kí, od, orgon-orgone, bio-energie
USA | LifeEnergy & LifeForce Equipments powered by Chi Generators & Prana Generators & Orgone Generators ÉletErőt és ÉletEnergiát generáló Készülékek LifeEnergy & LifeForce generator Equipments Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala EU | European Union / Uniunea Europeana ~
Mai detaliat, cu și mai multe informații:
www.energie-vitala.com  |  www.energievitala.ro