www.7chakre.ro
:: 7 chakre | Centre energetice sublime Pranice ::
~ Prana & Energia Vitală Pranică: Forța și Puterea Universului, acum, la îndemâna Dvs.! ~
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala
 
 
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala
www.7chakre.ro / Edward Bulwer-Lytton: 'Vril' ~ »»
 
:: 7 chakre ::    
 
 
 

Edward Bulwer-Lytton: 'Vril' ~

  »»   


Edward Bulwer-Lytton: 'Vril'


Lord Edward Bulwer-Lytton în romanul științifico-fantastic 'The Coming Race' (Rasa care va veni)⁠, publicat în anul 1871, descrie o civilizație care trăiește în interiorul planetei, și care este mult mai evoluată și mai avansată -dpdv tehnologic- față de civilizația umană.
Noțiunea de „vril” a fost creată de el. Membrii acestei rase au descoperit energia-, forța- și puterea Vrilului, pe care o folosesc prin intermediul psihicului.

Romanul se axează pe un tânăr călător; bogat, independent, fără nume (care este chiar naratorul), și care vizitează un prieten, un inginer minier.
Ei se cațără și explorează împreună o adâncă prăpastie naturală dintr-o mină pustie. Naratorul ajunge cu bine și în siguranță pe solul unei taverne adânci, dar, sub greutatea prietenul său, coarda se rupe și -din păcate- el nu supraviețuește.

Naratorul -până la urmă- găsește și își croiește drumul către- și în lumea subterană, care, spre surprinderea lui, este ocupată și populată de ființe care par să semene cu niște îngeri.

Refugiindu-se de pe suprafața terestră, ei și-au creat și dezvoltat treptat o supercivilizație în subteran, de dimensiuni continentale mai ales prin forța de energie fluidă Vril, capabilă să vindece, să lecuiască, și să altereze, dar să și distrugă în egală măsură.
Energia Vril este utilizată și controlată cu ajutorul unui dispozitiv asemănător unei baghete de dimensiuni variabile, cu propritățile laserului și ale energiei nucleare și o funcționalitate adecvată vârstei și sexului utilizatorului.

El se împrietenește cu prima ființă pe care îl întâlnește, și care îl ghidează apoi în jurul orașului său, care amintește cumva de minunata arhitectură a Egiptului antic.
Exploratorul / naratorul, o întâlnește și pe soția gazdei sale, cu cei doi fii ai lor și o fiică (cu numele de Zee), care par să învețe cât de repede limba engleză, accesând subconștientul naratorului, ca și dintr-un dicționar improvizat.

Eroul în curând descoperă că ei sunt descendenți ai unei civilizații vechi, încă de dinaintea potopului, fiind o rasă superioară.

Naratorul romanului descoperă că aceste ființe, care se numesc 'Vril-ya', au mari abilități telepatice și parapsihologice, cum ar fi posibilitatea de a transmite informații telepatic, posibilitatea de a alina- și de a scăpa de durere, precum și posibilitatea să adoarmă pe alții.

Naratorul, este puțin ofensat de faptul că Vril-ya sunt mult mai bine adaptate pentru a afla-, cunoaște și învăța mult mai multe despre el, decât el o poate face despre ei.
Evident, acest lucru este sesizat de ghidul său, dar cu toate acestea, el (care se dovedește a fi un magistrat) și fiul său Taee, se comportă cu multă amabilitate cu el.

Ei îi relatează îndelung și în detaliu și despre o energie fluidică latentă, care învăluie și penetrează totul, pe care ei o utilizează și folosesc în anumite situații și pe care ei o denumesc 'Vril'.

Edward Bulwer-Lytton: 'Vril''Vril' este o sursă latentă de energie, pe care gazdele sale, spiritual mult mai elevate decât naratorul, sunt capabili să o stăpânească și să o folosească prin intermediul voinței lor (nu numai maeștrii lor spirituali), până la un anumit punct ce are de-a face cu constituția lor ereditară.
Gradul de dominare depinde de sistemul lor ereditar, care le dă- și le alocă puteri extraordinare și însemnate.

Acestă stăpânire și măiestrie în utilizare, le-a dat accesul la o putere și o forță nemaipomenită și extraordinară, ce putea fi subordonată și controlată cu- și prin voința lor.
Această energie fluidică era utilizată și în comunicarea lor cu naratorul.

Printre nenumăratele puteri și utilizări pozitive și constructive ale 'Vril'ului, era și abilitatea de vindecare și tămăduire, de schimbare în mai bine, dar totodată era prezentă și partea destructivă; adică, cea de a distruge locuri, lucruri sau ființe.
Puterile destructive fiind -poate- și mai puternice, permițeau la doar câțiva copii Vril-ya, -dacă voiau- să distrugă chiar orașe întregi, însă, doar dacă era necesar și doar dacă -evident- era cazul.

Religia lor postula existenta unei ființe superioare, dar nu insista asupra naturii sale.
Vril-ya credeau în eternitatea și permanența vieții, care -potrivit lor- nu se distruge, ci -pur și simplu- doar își schimbă forma și se reînnoiește.

Utilizările 'Vril'ului la ființele Vril-ya, variază într-o gamă largă, capacitățile ei includ practic, cea de la distrugere până la vindecare.
Potrivit Zee, fiica gazdei naratorului, Vril este cea mai puternică forță din orice substanță și poate fi schimbată într-un agent puternic pentru toate tipurile de materie, și cele însuflețite dar și cele neînsuflețite.
Poate distruge chiar ca fulgerul, dar -deasemenea- poate alimenta viața, poate crește vitalitatea și poate lecui, tămădui sau vindeca.
Poate fi folosit pentru a sfășii materia solidă și poate tăia ușor drumuri în roci de o duritate foarte mare. Constanta sa de lumină, adică lumina sa este mai stabilă, mai moale și mai sănătoasă decât focul de lumină din oricare material inflamabil.
Acesta poate fi folosită ca și sursă de alimentare pentru mișcarea mecanismelor.

Energia Vril era utilizată și valorificată printr-un așa numit "dispozitiv Vril", sau -doar- prin concentrare mentală.

'Dispozitivul Vril' este un obiect în formă de baghetă care este folosit ca un canal energetic pentru energia- și forța Vril.
Naratorul îl descrie ca fiind gol în interior, cu diferite butoane de „opriri“, „chei“, sau „izvoare“, în care energia Vril poate fi schimbată, modificată sau poate fi dirijată pt a distruge sau pt a vindeca.
Dispozitivul este de aproximativ mărimea unui baston, dar poate fi prelungită sau scurtată, în funcție de preferințele utilizatorului.
Aspectul și funcția dispozitivului Vril diferă în funcție de sex, vârstă, etc.
Unele sunt mai slabe sau mai puternice, unele sunt pentru distrugere; altele -de exemplu-, pentru vindecare.
Dispozitivele și baghetele Vril ale copiilor sunt mult mai simple decât cele ale bătrînilor; iar în cele ale mamelor și soțiilor, părțile distructive sunt diminuate sau chiar eliminate, însă cele de vindecare și lecuire sunt profund accentuate.

Forța destructivă este atât de mare, încât 'focul' care țîșnește din tija dispozitivului Vril, poate scinda și poate distruge și cea mai puternică fortăreță sau poate tăia și croi drum printre dușmani de la avanposturi până la eșantioanele din spate, și până la cartierul generar al inamicului.
Însă, dacă ambele armate folosesc energia Vril, atunci amândouă vor fi distruse.

Ființele Vril-ya folosesc energia Vril (nu prea des, cca de 3-4 ori pe an) și pt a efectua băi -într-o stare bună de sănătate- în fluidul vrilic;  ei cred că acest fluid, atunci când este utilizată cu moderație, este un mare alimentator de viață și vitalitate; dar, dacă este utilizată în exces, efectul este -mai degrabă- opus; și rezultatul este o scurgere forță vitală și scădere a vitalității.
Cu toate acestea, atunci când apar orice probleme de sănătate sau orice alte tulburări, ei apelează cu toții la acest aparat, ca fiind ajutorul lor natural pentru a scăpa de probleme.

În timpul șederii lui printre Vril-ya, naratorul adoptă ținuta gazdelor sale și adoptă și obiceiurile lor.
Zee se îndrăgostește de el, și îi spune tatălui ei, care dă ordin fiului său, Taee să-l omoare pe narator. În cele din urmă atât Zee cât și Taee conspiră împotriva unei astfel de comenzi, iar Zee îl conduce înapoi în mina subterană prin aceeași prapastie prin care el a coborât.

Revenind la suprafață, naratorul el realizază că, în timp, Vril-ya vor rămâne fără spațiu subteran necesar de locuit avut la dispoziție, și atunci ei vor revendica suprafața Pământului, distrugând omenirea -în acest proces-, dacă va fi necesar.

Unele civilizații considerau Vril drept cea mai înaltă formă de energie din Univers, toate celelalte tipuri de energie fiind doar manifestări secundare ale acestei forțe supreme.
Energia Vril are în anumite locuri de pe planetă o concentrație mai puternică, numită „vortex de energie”.

Sir Edward Bulwer-Lytton a studiat aprofundat kabbala, magia și filosofia rosacruciană, și utilizând acestă cunoaștere ocultă a inventat și creat cuvântul 'vril', cuvânt care -în mod evident- este derivat din prescurtarea cuvântului 'viril' (cuvânt, care este explicat și asociat de toate dicționarele cu 'fertilitatea').
Vezi și pagina Dr. Wilhelm Reich și Energia Orgonică pt a explicația originii cuvântului 'orgon'.

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
:: Titlul paginii: Edward Bulwer-Lytton: 'Vril' ~ ::
 

 
E-Mail / Mesaj SiteMap / Harta Site Home / Pagina index
:: 7 chakre | Centre energetice sublime Pranice ::  |  www.7chakre.ro / Edward Bulwer-Lytton: 'Vril' ~ | ~ Prana & Energia Vitală Pranică: Forța și Puterea Universului, acum, la îndemâna Dvs.! ~ | Template: minni-ro | 7 chakre
Titlul paginii web / Title: Edward Bulwer-Lytton: 'Vril' ~ | Descripția paginii / Description: :: 7 CHAKRE | Energizare-, încărcare- și purificare chakre (centre de energie sublimă pranică) cu ajutorul Echipamentelor generatoare de Energie- și Forta Vitala Pranica Universala | Protecție- și siguranță energetică, Energie și Vitalitate ::  |  Site slogen: Energie- si Vitalitate pt CHAKRE, pentru protectia si succesul Dvs.! :: Asigurati energie- si dati forta (vitala) gandurilor Dvs. pozitive si ideilor constructive pentru manifestare!
Referer:  |  Distribuție: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata Europa și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Consultații   |   :: 7 chakre | Centre energetice sublime Pranice :: / Edward Bulwer-Lytton: 'Vril' ~
Keywords: chakre, 7 chakre, prana, energie pranică, energie, forta, vital, bio, vitală, energie vitala, forta vietii, orgon, od, radionica, mental, apavie, energizare, vitalizare, generator energie, vital, forta vietii, relaxare, aura, kundalini, forță, chi, generator
7 CHAKRE :: Energizarea si purificarea CHAKRE-lor, a centrelor sublime energetice cu ajutorul Echipamentelor -generatoare- de ENERGIE- și FORȚĂ VITALĂ Pranică | Prana - energia pranica, chi-qi, ki-kí, od, orgon-orgone, bio-energie
USA | LifeEnergy & LifeForce Equipments powered by Chi Generators & Prana Generators & Orgone Generators ÉletErőt és ÉletEnergiát generáló Készülékek LifeEnergy & LifeForce generator Equipments Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala EU | European Union / Uniunea Europeana ~
Mai detaliat, cu și mai multe informații:
www.energie-vitala.com  |  www.energievitala.ro