www.7chakre.ro
:: 7 chakre | Centre energetice sublime Pranice ::
~ Prana & Energia Vitală Pranică: Forța și Puterea Universului, acum, la îndemâna Dvs.! ~
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala
 
 
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala
www.7chakre.ro / JU 99 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Echipament Mental & PsihoTrainer ~ »»
 
:: 7 chakre ::    
 
 
 

JU 99 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Echipament Mental & PsihoTrainer ~

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală JU 99

Echipamente Mentale și PsihoTrainer-e, cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală (Generatoare Chi & Prana & Orgone) - cu pulsatie pe frecvente joase- si ultra joase -
recomandate -printre altele- pt meditatie, relaxare si -re-vitalizare, invatare rapida, eliminarea stressului, neuro-tehnologie, etc., etc.

Echipament de Energie- si Forta Vitalã JU 99 Echipament de Energie Vitală si Forta Vitalã :: Echipament Mental & PsihoTrainer

JU 99 | Echipament de Energie- și Forță Vitală JU 99 | Echipament de Energie Vitala cu Generator Chi & Generator Orgonic de tip 'Standard' intern, incorporat si integrat in echipament, functionand (osciland / pulsand) pe o frecventa fixa (alpha joasa): rezonanta Schumann (frecventa Terrei: 7,83 Hz)
Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală JU 99

Echipament de Energie Vitala cu Generator Chi & Generator Orgonic de tip 'Standard' intern, incorporat si integrat in echipament, functionand (osciland / pulsand) pe o frecventa fixa (alpha joasa): rezonanta Schumann (frecventa Terrei: 7,83 Hz).
Ideal pt energizare, revigurare, revitalizare, pastrarea sanatatii, deasemeni pt meditatie, relaxare, etc.

Doar alimentati-il cu tensiunea recomandata (conectati mufa de alimentare, apoi puneti alimentatorul in priza), si deja va lucra pt Dvs., Vă va energiza si vitaliza, -instantaneu- va genera- si emite Energie Vitală si Forta Vitala benefica si pozitiva, care se va revărsa asupra Dvs., si pe care o puteti -apoi- prelua si folosi -constient- in toate activitatile Dvs. dorite, pt meritul si succesul Dvs.!

Dimensiuni (lungime, latime, inaltime): [ 12 x 7 x 3 ] cm

Avand integrat in echipament Generatorul de Energie Vitală și Forta Vitala (Generator Chi & Generator Orgonic - care a  fost inventat de catre Karl Hans Welz si realizat din cea mai performanta matrice de mixtura de materiale speciale; SuperOrgonita®), care oscilleaza -in cazul acestui Echipament, doar- pe o frecventa fixa ultra-joasa, poate fi utilizat -desigur- ca si Echipament Mental și PsihoTrainer.

Fluxul de Energie Vitală si Forta Vitala generata- si emanata de Echipament -respectiv de Generatorul intern integrat Chi & Generator Orgone- oscileaza deasemenea pe frecventa de 7,83Hz (respectiv armonicile ei).

Frecventa de 7,83 Hz (Resonanta Schumann, oscilatia Terrei) este utilizata -printre altele- pentru: pt. creativitate, inovatii, descoperiri, regenerãri, vindecãri (demararea procesului de auto-vindecare), deasemeni pentru inspiratii- si creatii artistice, ESP, scopuri- si obiective -urmarite- in general, etc., etc.

Dacã scopul principal -pe lângã celelalte facilitãti oferite!- este sã vã energizati pe Dvs. însusi,, (si -chiar- si alte persoane), vã recomandãm o unitate de bazã, cum ar fi si JU 99, cu un cuplu disc de transfer TC 99, sau -si mai bine- un intensificator / buster de Energie Vitalã cu discul de transfer unic aferent, PBT 2400.
Purtand la- si cu Dvs. discul de transfer, veti putea simtii-,prelua-, utiliza- si folosi, si -desigur- veti putea beneficia de Energia- si Forta Vitala emisa si degajata de Echipamentul Dvs., oriunde v-ati afla (la doar cateva sute de metrii distanta de Echipamentul Dvs. de Energie Vitală si Forta Vitala sau la cateva mii de kilometrii departare, fiind -poate- pe un alt continent).

Obiectivul si scopul principal a Echipamentelor de Energie Vitala Universale cu Generatoare de Forta Vitala incorporate este de a va energiza (pe toate planurile) si de a da- si asigura forta- si putere tuturor actiunilor Dvs. (inclusiv celor la -orice- distanta)!
In fiecare Echipament de Energie Vitală si Forta Vitala este incorporat cel putin un Generator de Energie Vitală si Forta Vitala (Generator Chi & Generator Orgonic)!

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala JU 99 Echipamentul de Energie Vitală si Forta Vitala (cu Generator Chi & Generator Orgonic integrat) + legatura structurala RAOPTC, energizand niste capsule de vitamine si suplimente alimentare

Echipamentul de Energie Vitală si Forta Vitala JU 99 este un dispozitiv performant, recomandat pt uzul personal, si -avand in vedere pretul lui, desigur- este accesibil pt oricare buget.

Acest Echipament de Energie Vitală si Forta Vitala contine toate partile esentiale unui Echipament mai mare si mai puternic.

Excelenta ei calitate il face a fi un ustensil puternic si important pt toate persoanele acaror buget -inca!- nu le permite achizitionarea unui Echipament de Energie Vitală si Forta Vitala mai mare, mai flexibil, mai versatil si -mult- mai puternic, dar care doresc -totusi- sa "aduca magie" in viata lor, si care sunt pregatiti-, si sunt gata pt lucrul acesta-, si doresc sa obtina rezultate pozitive permanente, schimbari pozitive si decisive privind prosperitatea, relatiile optime cu altii, incredere in sine, liniste sufleteasca si bucurie.

Calitatea ei ridicata ii confera performanta, iar usurinta utilizarii lui ii da flexibilitatea dorita. 

Dispozitivul este perfect in a fi utilizat pt energizare, relaxare si pt a cunoaste si invata lucrul cu Tehnologia Energiei- si Fortei Vitale (Tehnologia Orgone).
Este un dispozitiv excelent pt cei care nu au lucrat inca cu dispozitive ce genereaza si emit Energie Vitală si Forta Vitala (chi, prana, mana, orgon/orgone, vril, od, fluid magnetic, bioenergie, etc.), si este totodata un echipament convenient- si usor de utilizat pt a fi folosit cu succes de orice persoana fara prea multa experienta in manipularea (in sensul bun al cuvantului ;-)) energiilor subtile, fiind un "ustensil" foarte important in fiecare familie, casa, apartament si gospodarie.

Ii puteti conferi mai multa putere utilizand-ul impreuna cu "legatura structurala" TC 99 (cuplu de discuri de transfer), sau si mai bine cu "booster-ul" PBT 2400!
Puneti o parte pe Echipament, iar cealalta parte purtati-il la Dvs. (in buzunar, sau in geanta/poseta). In acest fel veti receptiona fara cea mai mica pierdere fluxul de energie generat- si emis de catre echipamentul Dvs., puteti benefiacia de toate avantajele utilizarii Energiei- si Fortei Vitale, indiferent ca sunteti la "doar" 500 de metrii de aparat, sau va aflati la mii de km departare pe un alt continent!ju99+pbt2400

Logic, veti avea mai multa putere daca folositi echipamentul impreuna cu amplificatorul de Energie Vitală si Forta Vitala (busterul) PBT 2400 (Power Booster 2400 - vezi imaginea de mai sus), veti creste puterea lui JU 99 la mai mult decat dublu!

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Echipamentul de Energie Vitală si Forta Vitala JU 99 impreuna cu amplificatorul de EnergieVitala PBT 2400 (Amplificator de Energie Vitală si Forta Vitala cu disc de transfer - o legatura structurala sigura cu ajutorul caruia puteti prelua si beneficia de toate avantajele Energiei- si Fortei Vitale Universale generate si emaise de catre JU 99 )

In plus, daca cumva aveti un dispozitiv radionic traditional (sau astfel spus; unul vechi si neperformant, care nu are integrat -cel putin- un Generator de Energie Vitală si Forta Vitala -ca si in cazul dispozitivelor noastre radionice-, care poate genera un flux masiv- si continuu, atat de necesar -am spune chiar indispensabil- privind succesul operatiei- si programarii radionice!) sau orice alt dispozitiv pt manifestare si actiune la distanta (care -prin constructie- neglijeaza fluxul de energie vitala), daca il puneti langa JU 99 -sau oricare alt Echipament de Energie Vitală si Forta Vitala (in raza lui/lor de actiune) acel dispozitiv va deveni mult mai efectiv!.
Vezi si pag "Radionica si Energia Vitala".

Dispozitivul radionic -traditional- devine astfel un dispozitiv mult mai puternic datorita campului- si fluxului dinamic de Energie Vitală si Forta Vitala cu- sprin care este impulsionat-, intarit si intensificat.

Acelasi efect- si rezultat performant il puteti obtine, cand combinati JU 99 cu careva dintre programele noastre radionice (de ex. programul radionic RI 2400 CD / Manifestation Program - Program Radionic de Manifestare).

Recomandabil este-cel putin in prima faza, in primele zile de utilizare- ca sa-l folositi cate 1 ora, sau o ora jumatate pe zii -cel putin la inceput-, si sa cresteti treptat durata- si perioada de timp, cu cate o jumatate de ora/o ora pe zii, pana va obisnuiti cu folosirea lui.
Dupa o perioada de acomodare (cca. 2 -  3 saptamani), îl puteti utiliza- si folosi zii- si noapte, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana!

JU 99 :: Echipament de Energie- si Forta VitalaObs.
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipamentul de Energie Vitală si Forta Vitala JU 99 functioneza cu un alimentator / adaptor de curent- si tensiune continua (7,5 - 9 VCC, min. 300mA, mufa mono de 3,5mm).

Si JU 99 (ca si toate celelalte Echipamente- de Energie Vitală si Forta Vitala) are teava de iesire -tunul de emisie- din argint!
Argintul este foarte apreciat si agreat de profesionisti, cand vine vorba de energizare (energizare- si incarcare cu Forta Vitala, al tuturor corpurilor - nu numai pe cel fizic...).

Generatorul de Energie Vitală si Forta Vitala incorporat in JU 99 pulseaza/oscileaza pe "rezonanta Schumann": frecventa de 7,83 Hz - adica frecventa Pamantului.
Este o frecventa binecunoscuta- si larg utilizata de profesionisti-, care (conform expertilor in undele cerebrale) utilizandu-l, prezinta mai multe avantaje:
bună pt energizare, dar in acelasi timp si pt relaxare- si meditatie, pt a invinge "jetleg"-ul (oboseala datorita diferentelor de fus orar), pt a respinge orice fel de control mental, pt invatare rapida, precizie- si coordinare, si multe-multe altele.
O frecventa indicata si pt scopuri "materiale": pt finante, bani si prosperitate - in general.

» Pt mai multe informatii, vezi si pagina Tehnologia Frecventelor Joase- si Ultra-Joase, / Unde cerebrale...

3 Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitala JU 99 legate în serie (JU 399), amplasate și dispuse in diferite colțuri ale camerei, constituie deja un sistem de echipamente mult mai avansat și -ceea ce este mai important!- și mai puternic.

Oricare ar fi intentiile Dvs. -printe multele alte aplicatii ale lui- JU 99 -pe langa faptul ca va pune la dispozitie cantitatea de extra-energie de care aveti nevoie pt a realiza- si obtine telurile propuse- va aprovizioneza in continuu- si neincetat cu aceasta energie pozitiva mistica, creativa si universala, care face diferenta -decisiva- dintre rezultatele mediocre si succesul total!

Aplicatiile in care JU 99 se poate utiliza, sunt nelimitate!
Diversitatea aplicatiilor Echipamentelor de Energie Vitală si Forta Vitala este limitata doar de imaginatia si fantezia fiecarui utilizator !

Combinația cu

Echipamente de Energie- si Forta Vitala FENG SHUI

Cu ajutorul acestei tehnologii noi si performante veti putea energiza si încarca cu energii pozitive, benefice, creative si dinamice Feng Shui -CHI-, spatiile în care traiti (locuinta si/sau camerele din apartamentul Dvs.), si spatiile în care lucrati (biroul si/sau locul de munca), fara însa a fi nevoit ca sa le reamenajati, redecorati sau reconstruiti (conform ideilor -deja- invechite si depasite a Feng Shui-ului traditional) !!!
Feng Shui + Tehnologia Energiei- si Fortei Vitale => Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+

 Echipamente de Energie- si Forta Vitala ASTROLOGIA

Prin programarea diferitelor trend-uri astrologice (cu ajutorul simbolurilor planetare si energiilor zodiacale) veti putea definii chiar Dvs. ce energii planetare sa va invaluie si si va serveasca ca sa va atingeti scopurile programate.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala & Manifestare Astro Dinamica :: JU 993 Echipamente de Energie si Forta Vitala de tipul JU 99 expuse in diferite locuri in locuinta- sau birou, pot energiza foarte eficace spatiul respectiv.
Prin plasarea lor in birouri si sali de sedinte, puteti oferi partenerilor Dvs. de afaceri si -desigur- colegilor Dvs.- un climat energetic mai bun, incarcat cu Energie Vitală si Forta Vitala, si plina cu vitalitate!

Utilizati si 'Simbolurile- si filtrele magice', sau -si mai bine!- Programul Radionic de Manifesatre pt a "modula" Energia- si Forta Vitala generata si emisa de catre Echipament, pt a crea trend-uri favorabile Dvs.!

JU 99 este un aparat mai mic, dar totusi destul de performant, conceput acelor incepatori, cei care nu au -inca!- experinta in lucrul- si manipularea (in sensul bun al cuvantului!) a Energiei- si Fortei Vitale, si dedicat pt utilizarea ei in a obtine succesele dorite, pt a-si realiza si dobandii scopurile si telurile propuse si programate!

Împreună cu acest Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală, recomandăm folosirea
Echipament de Energie- si Forta Vitala legaturilor structurale,
Echipament de Energie- si Forta Vitala simbolurilor si filtrelor arhetipale, si a
Echipament de Energie- si Forta Vitala programelor radionice
Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

Echipament de Energie- si Forta Vitala
Pentru început: auto-ajutorare, auto-programare, energizare instanta

- pentru echilibrul si pacea interioarã, armonie, pentru energizare sau relaxare, pt revigurare, revitalizare

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Controlul si managementul energiilor
Echipamente de Energie- si Forta Vitala AutoControl mental
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Managementul si controlul stress-ului

Deasemenea, aceste Echipamente de Energie Vitală si Forta Vitala pot fi folosite -printre altele- pt:
Echipament de Energie- si Forta Vitalã energizarea, incarcarea -pana la saturatie- cu energie- si forta vitala a apei si a hranii
Echipament de Energie- si Forta Vitalã incarcarea corpului/corpurilor cu Energie Vitală si Forta Vitala
Echipament de Energie- si Forta Vitalã revigurare, revitalizare
Echipament de Energie- si Forta Vitalã relaxare, meditatie
Echipament de Energie- si Forta Vitala etc., etc.

hellgruen Echipamente recomandate pentru energizare si auto-ajutorare, auto-dezvoltare

redball.gif (326 bytes) Dispozitive de Energizare si -re-Vitalizare
hellblau Generatoare Chi & Prana & Orgone

Echipamentele de Energie Vitală si Forta Vitala -cele mai noi si mai performante Echipamente Mentale-, folosind Technologia Frecventelor Joase- si Ultrajoase, se pot regla ca sa oscileze- si sa pulseze pe o singura frecventa (si -desigur- armonicile lui) sau pe mai multe frecvente -presetate- joase- si ultrajoase.

în raza câmpului de actiune a Echipamentelor de Energie Vitală & Fortã Vitalã, creierul se acomodezã -aproape- instantaneu si îsi regleazã undele cerebrale la frecventa acestuia, deci în acest caz, nu numai cã se poate obtine-, dar se poate si mentine mult mai usor nivelul corespunzãtor de constientizare!

Ideal pt energizarea corpurilor - pe toate cele 4 planuri (mental, astral, eteric, precum si fizic/material) -.
Ne putem folosi de Energia Vitala benefica si o putem utiliza -constient- in toate activitatile noastre spre satisfactia si in avantajul nostru si al celor dragi !

Notă:
nu vă lasați păcăliți de acei falsi comercianti sau -de ce sa nu le numim exact ceea ce sunt:- hoti sau escroci, care incearcă să vândă diferite dubioase- si neperformante dispozitive primitive de -eventuală!- acumulare de energie vitală (acumulatoare orgone) numind- și titulandu-le (fals și greșit!) generatoare de energie vitală.
Asa cum -unii dintre ei- au incercat sa-l fure pe D-l Welz (inventatorul orgonite®-ului și a Generatoarelor de Energie Vitală si Forta Vitala® chi, prana, fluid magnetic, od, orgon, bio-energie, etc.), vor face- și poate vor încerca -acelasi lucru- și cu Dvs.

Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală JU 99comandati-il acum! Pentru comenzi, vizitati pagina Catalog / Lista Pret  »» 

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta VitalaEchipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala AquaOptimizer Echipamente Mentale și PsihoTrainer-e
Echipamente pt Meditatie-, Relaxare, eliberare stress și re-Vitalizare

:: JU 99 | JU 1000 | PCHD | LPOG 2400 DL | LPOG 2400 HD | PFC 2000 | PFC 2400 | Sport Performer 2400 ::
:: AO 1100 | AO 2000 ::
:: RAD 2400 HD ::

  »»   
Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)
Comenzi prin E-Mail
JU 99
JU 99 :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala
€ 199 Euro + *CT (cost transport/livrare)
(sau echivalentul in RON)


Comenzi prin PayPal
  »»   
Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)
Comenzi prin E-Mail
JU 399
JU 99 :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala + JU 99 :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala + JU 99 :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala
€ 539 Euro + *CT (cost transport/livrare)
(sau echivalentul in RON)


Comenzi prin PayPal
  »»   
 

  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala) EMAIL / Mesaj

 
Obs.: Nu folosiți caracterele  ș / Ș, ț / Ț, î / Î, ă / Ă și â / Â (diacritice românești).
* Câmpuri obligatorii de complectat.
 Nume și prenume
 * Adresa e-mail
În legătură cu      
(vă rugăm, selectați)
     
 
Nr. telefon
 
 * Conținut / Mesaj
  * Introduceti caracterele -captcha- din imaginea alaturata (sunt șase caractere, nu conteaza litere mici sau mari / majuscule):
  
Nici nouă nu ne plac "spam"-urile!! Tocmai -și- de aceia,
Datele- și informaţiile personale sunt păstrate în siguranță și cu confidențialitate !

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Informații interne ::      
doar pt posesorii de Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală  »» Echipamente de Energie- si Forta Vitala 

 
E-Mail / Mesaj SiteMap / Harta Site Home / Pagina index
:: 7 chakre | Centre energetice sublime Pranice ::  |  www.7chakre.ro / JU 99 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Echipament Mental & PsihoTrainer ~ | ~ Prana & Energia Vitală Pranică: Forța și Puterea Universului, acum, la îndemâna Dvs.! ~ | Template: minni-ro | 7 chakre
Titlul paginii web / Title: JU 99 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Echipament Mental & PsihoTrainer ~ | Descripția paginii / Description: :: 7 CHAKRE | Energizare-, încărcare- și purificare chakre (centre de energie sublimă pranică) cu ajutorul Echipamentelor generatoare de Energie- și Forta Vitala Pranica Universala | Protecție- și siguranță energetică, Energie și Vitalitate ::  |  Site slogen: Energie- si Vitalitate pt CHAKRE, pentru protectia si succesul Dvs.! :: Asigurati energie- si dati forta (vitala) gandurilor Dvs. pozitive si ideilor constructive pentru manifestare!
Referer:  |  Distribuție: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata Europa și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Consultații   |   :: 7 chakre | Centre energetice sublime Pranice :: / JU 99 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Echipament Mental & PsihoTrainer ~
[ www.7chakre.ro / JU 99 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Echipament Mental & PsihoTrainer ~ | Contact :: Email / Mesaj | Hartă site | www.7chakre.ro /JU-99-Echipament-de-Energie-Vitala---Forta-Vitala-tip-Echipament-Mental---PsihoTrainer-- | minni-ro | 7 chakre ]
Keywords: chakre, 7 chakre, prana, energie pranică, energie, forta, vital, bio, vitală, energie vitala, forta vietii, orgon, od, radionica, mental, apavie, energizare, vitalizare, generator energie, vital, forta vietii, relaxare, aura, kundalini, forță, chi, generator
7 CHAKRE :: Energizarea si purificarea CHAKRE-lor, a centrelor sublime energetice cu ajutorul Echipamentelor -generatoare- de ENERGIE- și FORȚĂ VITALĂ Pranică | Prana - energia pranica, chi-qi, ki-kí, od, orgon-orgone, bio-energie
USA | LifeEnergy & LifeForce Equipments powered by Chi Generators & Prana Generators & Orgone Generators ÉletErőt és ÉletEnergiát generáló Készülékek LifeEnergy & LifeForce generator Equipments Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala EU | European Union / Uniunea Europeana ~
Mai detaliat, cu și mai multe informații:
www.energie-vitala.com  |  www.energievitala.ro