www.7chakre.ro
:: 7 chakre | Centre energetice sublime Pranice ::
~ Prana & Energia Vitală Pranică: Forța și Puterea Universului, acum, la îndemâna Dvs.! ~
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala
 
 
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala
www.7chakre.ro / RAD 2400 HD Dispozitiv Radionic | Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Radionic (Psionic & Psihotronic) ~ »»
 
:: 7 chakre ::    
 
 
 

RAD 2400 HD Dispozitiv Radionic | Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Radionic (Psionic & Psihotronic) ~

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Dispozitive Radionice alimentate- și acționate cu Energie- și Forță Vitală, cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice încorporate :: Tehnologia Abstracăiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Creării conștiente

Dispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii Constiente Dispozitiv Radionic RAD 2400 HD
 (Power Radionics™, Orgone Radionic Device, - Super Heavy Duty Power Radionics™ Device de Luxe - Top of the Line Orgone Radionics™ Device - ) !

rad2400hd Dispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii ConstienteDispozitiv Radionic cu 2 (doua!) Generatoare puternice de Energie- si Forta Vitala (Generator Chi & Pranic & Orgonic) incorporate si integrate in echipament, cu 6 discuri / butoane de setare (6 biti; - 3 discuri de setare pentru stabilirea- si realizarea legãturii structurale cu tinta ("target"-ul), 3 discuri pentru setarea ratei radionice a "trend"-ului programat , a situatiei dorite), alimentat si propulsat cu campul de forta a Energie- si Fortei Vitale, generata- degajata si emaisa de catre Generatoarele de Energie Vitalã -înglobatã- de mare putere.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Echipament de Energie- si Forta Vitala de tip Radionic, Dispozitivul Radionic RAD 2400 HD cu Generatoare -puternice- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Prana & Orgon) incorporate si integrate in dispozitiv

Dispozitiv Radionic (psionic / psihotronic) + Echipament -generator- de Energie- și Forță Vitală = Radionica de Putere !

Suprafata de aderentã pentru setare ('stick pad'-ul), este realizat din noul-, si totodatã si cel mai eficient matrice de materiale speciale de acumulare a Energiei- si Fortei Vitale Vitale; SuperOrgonite™.

Dispozitivul radionic este prevãzut cu 2 suporti metalici (din otel inoxidabil) ca si suprafata de iradiere pentru proba martor (unul pentru "trend", -evenimentul dorit si programat-, iar celãlalt pentru tintã/"target").

Se mai poate folosi -desigur- si ca Echipament Mental & PsihoTrainer - avand 6 frecvente fixe (ultra joase) presetate (!!).
Acelasi 6 frecvente fixe, plus posibilitatea setarii continue a frecventei intre cca. 0,5- si 500 Hz.
Aceasta posibilitate de a seta frecventa hertiana a Generatorului de Energie- si Forta Vitala (Generator Chi & Pranic & Orgonic), determina chiar si frecventa -si armonicile- pe care va pulsa si oscila si campul de Energie- si Forta Vitala generat- si emanat de echipament.

Cu acest aparat puternic rezultatele -programate- (din cauza câmpului- si al fluxului mai puternic si mai concentrat de Energie- si Forta Vitala generata) apar mult mai repede si mai pregnant.

RAD 2400 HD :: Dispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii ConstienteRAD 2400 HD este un dispozitiv radionic superior cu generatoare de Energie Vitală -mult mai puternic si mai performant decat cel din RAD 2000- incorporate, cu 6 butoane/discuri de setare (folosita pt setarea "trend-ului" si a "target-ului" programarii radionice), cu suprafata de aderenta de setare confectionat din Super Orgonita™, si cu 2 suprafate de iradiere metalica din otel inoxidabil (suportul pt proba martor) pt "trend" si pt "target"-.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala RAD 2400 Dispozitiv Radionic (un tip mai vechi, din anul 2003)

Ingloband si toate functiile unui Echipament Mental puternic si performant, -desigur- se poate folosi- si utiliza si ca atare.

rad2400hd Dispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii ConstienteCa si la- si in cazul Echipamentelor Mentale & PsihoTrainer-elor, pe langa posibilitatea de setare continua a frecventei intre 0,5Hz si 500Hz (in unele cazuri pana la 900 Hz!) pot fi setate specific si 6 frecvente fixe, care -printre altele- corespund anumitor frecvente- si unde cerebrale / unde mentale.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala RAD 2400: Dispozitiv Radionic de Putere actionat cu Energie- si Forta Vitala, generat- emanat si transmis de catre Generatoarele puternice de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Prana & Orgon) incorporate si integrate in echipament

Pe panoul din spate se gasesc mai multe mufe de intrare pt "suprafete de setare"/"stick pad"-uri - si suprafete de (i)radiere pt "martorul proba"exterioare.
Noi va recomandam -totusi- ca sa nu le folositi.

Mufa de intrare (de 3,5 mm) cu numele "Input EPU" este pt un alt Echipament de Energie- si Forta Vitala exterior, (sau pt un Modul Exterior de Precizie), in cazul cand doriti ca sa dublati puterea- si capacitatea dispozitivului.
Daca doriti ca sa triplati forta-, puterea-, randamentul- si capacitatea dispozitivului, conectati- si utilizat-il impreuna cu Echipamentul de Energie- si Forta Vitala PCHD!


D-l Karl Hans Welz prezentand -in limba engleza- Dispozitivul Radionic de Putere RAD 2400 HD

checkEvident ca si acest dispozitiv -ca si toate din  tipul- si seria HD- este capabil de a produce apa-vie (!)
(intocmai, si la fel ca ca si AO 1100, AO 2000, LPOG 2400 HD, RAD 2400 HD, RAD 5 si ATGS 12000) !

RAD 2400 HD :: Dispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii ConstienteAceasta tehnologie noua si incitanta aloca si asigura in permanent un flux puternic setarii-, a operatiunii- si a programarii Dvs. radionice pt siguranta si rapiditatea succesului Dvs. binemeritat!

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Dispozitiv Radionic RAD 2400 (Echipament de Energie- si Forta Vitala de tip Radionic) cu 2 discuri de transfer pt a asigura o legatura structurala sigura si stabila

Puteti mării puterea -si randamentul- acestui dispozitiv utilizand-ul impreuna cu booster-ul PBT 2400.

Circuitul electronic interior are -si- un regulator de tensiune care tine tensiunea fixa si stabila la parametrii recomandati si -totodata- elimina acele "varfuri de tensiune" de la adaptorul de tensiune dupa transformarea tensiunii alternative din retea in tensiune continua.
Eliminarea acestor "varfuri de tensiune" este recomandata- si este ideala in cazul energizarii corpurilor si chakrelor! Programul Radionic de Manifestare

Alimentator / adaptor recomandat: 9 volti curent continuu si tensiune continua, minimum 500 -1000 mA.

Puteti si mai mult expanda flexibilitatea si potentialul echipamentului folosind-ul impreuna cu Programul Radionic de Manifestare-, sau SuperManifestare impreuna cu dispozitivul Dvs. radionic performant.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Programul Radionic de Manifestare cu o setare si o programare vizand o energizare si incarcare specifica

When Psionics is really done.

Când psionica chiar este efectuată.
 
"Uncle Chucky", adica D-l Charles Cosimano, autorul cartii "Psyhic Power", (recomandat pt toti aceia, care doresc sa inteleaga mai bine principiile radionicii- si a psionicii), cunoștință veche și prieten cu D-l Welz, folosind în careva dintre setările- și programările sale Echipamentul- si Dispozitivul Radionic și psionic alimentat si propulsat cu Energie- si Forta Vitala RAD 2400 a D-lui Karl Welz, împreună cu Programul Radionic de Manifestare. 2005
Un mare maestru programând și folosind invențile unui geniu...
începutul paginii... :: Dispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii Constiente

Împreună cu acest Echipament de Energie- și Forță Vitală, recomandăm folosirea
Echipament de Energie- si Forta Vitala legaturilor structurale,
Echipament de Energie- si Forta Vitala simbolurilor si filtrelor arhetipale, si -mai ales- a
Echipament de Energie- si Forta Vitala programelor radionice
   Comandați-l acum ca sa beneficiati cat mai repede de toate avantajele oferite!

» Vezi si pagina cu 'KIT'-uri, adica Catalogul Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala 

Echipament de Energie- şi Forţă Vitală RAD 2400comandati-il acum! Pentru comenzi, vizitati pagina Catalog / Lista Pret  »» 

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Echipament de Energie- si Forta Vitala :: Program Radionic Obs.:
Din fiecare Echipament al nostru, care nu este á priori dispozitiv radionic- se poate obtine un dispozitiv radionic virtual, dacă este folosit impreună cu un Program Radionic de ManifestareCheckmark Echipament de Energie- si Forta Vitala

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta VitalaEchipamente de Energie Vitală & Forţă Vitală

:: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala AquaOptimizer Dispozitive Radionice -Psionice și Psihotronice- de Putere, alimentate- şi acţionate cu Energie Vitală & Forţă Vitală Universală :: Radionica: Technologia Abstractiei Permanente
Echipamente pt generare de Trend-uri şi Manifestare -creare conştientă-  | Materializarea gândurilor

:: RAD 1000 | RAD 2000 | RAD 2400 HD ::

  »»   
Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)
Comenzi prin E-Mail
RAD 2400 HD
RAD 2400 HDS :: Dispozitiv Radionic actionat cu Energie- si Forta Vitala
€ 2 339 Eur
(sau echivalentul in RON)


Comenzi prin PayPal
  »»   
 

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Informații interne ::      
doar pt posesorii de Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală  »» Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala) EMAIL / Mesaj

 
Obs.: Nu folosiți caracterele  ș / Ș, ț / Ț, î / Î, ă / Ă și â / Â (diacritice românești).
* Câmpuri obligatorii de complectat.
 Nume și prenume
 * Adresa e-mail
În legătură cu      
(vă rugăm, selectați)
     
 
Nr. telefon
 
 * Conținut / Mesaj
  * Introduceti caracterele -captcha- din imaginea alaturata (sunt șase caractere, nu conteaza litere mici sau mari / majuscule):
  
Nici nouă nu ne plac "spam"-urile!! Tocmai -și- de aceia,
Datele- și informaţiile personale sunt păstrate în siguranță și cu confidențialitate !
 

 
E-Mail / Mesaj SiteMap / Harta Site Home / Pagina index
:: 7 chakre | Centre energetice sublime Pranice ::  |  www.7chakre.ro / RAD 2400 HD Dispozitiv Radionic | Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Radionic (Psionic & Psihotronic) ~ | ~ Prana & Energia Vitală Pranică: Forța și Puterea Universului, acum, la îndemâna Dvs.! ~ | Template: minni-ro | 7 chakre
Titlul paginii web / Title: RAD 2400 HD Dispozitiv Radionic | Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Radionic (Psionic & Psihotronic) ~ | Descripția paginii / Description: :: 7 CHAKRE | Energizare-, încărcare- și purificare chakre (centre de energie sublimă pranică) cu ajutorul Echipamentelor generatoare de Energie- și Forta Vitala Pranica Universala | Protecție- și siguranță energetică, Energie și Vitalitate ::  |  Site slogen: Energie- si Vitalitate pt CHAKRE, pentru protectia si succesul Dvs.! :: Asigurati energie- si dati forta (vitala) gandurilor Dvs. pozitive si ideilor constructive pentru manifestare!
Referer:  |  Distribuție: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata Europa și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Consultații   |   :: 7 chakre | Centre energetice sublime Pranice :: / RAD 2400 HD Dispozitiv Radionic | Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Radionic (Psionic & Psihotronic) ~
[ www.7chakre.ro / RAD 2400 HD Dispozitiv Radionic | Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Radionic (Psionic & Psihotronic) ~ | Contact :: Email / Mesaj | Hartă site | www.7chakre.ro /RAD-2400-HD--Dispozitiv-Radionic---Echipament-de-Energie-Vitala---Forta-Vitala-de-tip-Radionic--Psionic---Psihotronic--- | minni-ro | 7 chakre ]
Keywords: chakre, 7 chakre, prana, energie pranică, energie, forta, vital, bio, vitală, energie vitala, forta vietii, orgon, od, radionica, mental, apavie, energizare, vitalizare, generator energie, vital, forta vietii, relaxare, aura, kundalini, forță, chi, generator
7 CHAKRE :: Energizarea si purificarea CHAKRE-lor, a centrelor sublime energetice cu ajutorul Echipamentelor -generatoare- de ENERGIE- și FORȚĂ VITALĂ Pranică | Prana - energia pranica, chi-qi, ki-kí, od, orgon-orgone, bio-energie
USA | LifeEnergy & LifeForce Equipments powered by Chi Generators & Prana Generators & Orgone Generators ÉletErőt és ÉletEnergiát generáló Készülékek LifeEnergy & LifeForce generator Equipments Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala EU | European Union / Uniunea Europeana ~
Mai detaliat, cu și mai multe informații:
www.energie-vitala.com  |  www.energievitala.ro